Στον Βόλο πέφτει αδέρφια η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Superleague. Μην μπερδεύεστε, η Λαμία παίζει με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά το… χωράφι του ΔΑΚ κρίθηκε ευτυχώς ακατάλληλο και ο αγώνας θα γίνει στο Πανθεσσαλικό.

Ο Ουρουγουανός εξ αρχής είχε αντιρρήσεις για τις τιμές φαβορί που δίνονταν οι Φθιωτοί. Εν τέλει το σετ γύρισε τούμπα, λογικά γιατί το ματς θα γίνει τελικά σε ουδέτερη έδρα, όμως και σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, δεν μπορεί επουδενί ο ΠΑΣ που έχουμε δει ως τώρα στο πρωτάθλημα να θεωρείται αουτσάιντερ κόντρα στη φιλότιμη μεν Λαμία, η οποία όμως βολοδέρνει στις τελευταίες θέσεις.

Το outsiders σας ανέλυσε ήδη τους λόγους που η αξία ακόμα κι έτσι βρίσκεται με τους Ηπειρώτες. Εδώ θα πάμε τη σκέψη μας ένα βήμα παραπέρα. Η Λαμία έχει πίσω στόπερ μετριότατου επιπέδου, όπως ο Αντέτζο, ο Τζανετόπουλος και ο νεαρός Μαζουλουξής (αναμένεται να παίξει με τριάδα). Ο ΠΑΣ από την πλευρά του περιμένω να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πιέσει.

Ποιος είναι ο πρώτος φετινός σκόρερ του “Άγιαξ”; Ένας… στόπερ του! Ο Αργεντινός Εραμούσπε που μετράει τέσσερα γκολ, όλα από την άσπρη βούλα. Συνολικά ο ΠΑΣ έχει κερδίσει πέντε πέναλτι βέβαια, αλλά έχει χαθεί κι ένα από τον Περέα. Ο Εραμούσπε μάλιστα μετράει τρεις σερί αγωνιστικές που σκοράρει, ωστόσο πέραν των πέναλτι που εκτελεί, προωθείται συνεχώς στην αντίπαλη περιοχή και ψάχνει το γκολ.

Το 10άρι του Αργεντινού (Novibet) είναι σκέτη πρόκληση…

Λαμία

vs

ΠΑΣ Γιάννινα

06/12/21 19:30
Εραμούσπε anytime σκόρερ 10.00
EASY MEDIANETWORK
Close