Μετά από ένα γεμάτο ευρωπαϊκό τριήμερο, επιστρέφουμε στα δικά μας αδέρφια μου και μπορεί το κυρίως πιάτο της Super League να έρχεται αύριο, αλλά και η σημερινή ημέρα έχει κάποια πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Ξεχώρισα από το ελληνικό κουπόνι την αναμέτρηση της Λάρισας με τον Καμπανιακό στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του Δερμιτζάκη είναι η πλέον φορμαρισμένη στον βόρειο όμιλο, πλέον άπαντες στον οργανισμό έχουν πιστέψει στην άνοδο κι απόψε έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή, έστω με ματς παραπάνω.

Μεταμορφωμένοι οι Θεσσαλοί από τη στιγμή που ανέλαβε τις τύχες τους ο Καβαλιώτης τεχνικός, την περασμένη αγωνιστική καθάρισαν πολύ εύκολα τον Απόλλωνα Πόντου με 3-0 και το ίδιο περιμένω να κάνουν και σήμερα κόντρα στον νεοφώτιστο Καμπανιακό, ο οποίος έκανε τη… μαγκιά του με το σπουδαίο διπλό στην Καρδίτσα στις καθυστερήσεις.

Τα ματς της ΑΕΛ βέβαια ποτέ δεν ξεφεύγουν το σκορ και είναι ενδεικτικό πως μετράει φέτος 14/14 στο Under 3,5! Εκεί θα πάμε κι εμείς λοιπόν για το combo του διπλού με Under 3,5 στο καλοπληρωμένο 2,20 της Novibet.

Καμπανιακός

vs

Λάρισα

16/12/23 16:00
2+Under 3,5 2.20
EASY MEDIANETWORK
Close