Μεγάλο φαβορί: Τόσο δίνει πλέον η πρόκριση του Ολυμπιακού μετά το μεγάλο διπλό στη Βαρκελώνη

Μεγάλο φαβορί: Τόσο δίνει πλέον η πρόκριση του Ολυμπιακού μετά το μεγάλο διπλό στη Βαρκελώνη

Οι ερυθρόλευκοι έχουν πια κάθε λόγο να κάνουν όνειρα για το τρίτο σερί Final-4.

Μόλις 40 λεπτά. Τόσο χρειάστηκε ο Ολυμπιακός για να κάνει το break στην σειρά, να κάνει το 1-0 και συνάμα να αλλάξει ολόκληρη την ψυχολογική συνθήκη στο ζευγάρωμα με την Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα άλωσε την Βαρκελώνη και η τελική διαφορά των δύο πόντων, με την οποία κέρδισε το πρώτο παιχνίδι, αδικεί τους ερυθρόλευκους, που πήραν το προβάδισμα από το πρώτο λεπτό, έφτασαν την διαφορά ακόμα και στους 13 πόντους και είχαν τον απόλυτο έλεγχο σε όλο το παιχνίδι.

Λερναία Ύδρα

Ακόμα και χωρίς τον κλινήρη Κώστα Παπανικολάου, ακόμα και με τον Τόμας Γουόκαπ να μην είναι 100% έτοιμος, ακόμα και με τον Πίτερς σε πολύ μέτριο βράδυ, από την φαρέτρα του Ολυμπιακού βγήκαν άπειρα βέλη, με τους Πέτρουσεφ και Ουίλιαμς-Γκος να σμπαραλιάζουν κάθε αμυντικό σύστημα των Καταλανών.

Κι εκεί κρύβεται η μεγάλη δύναμη του φετινού Ολυμπιακού. Είναι μία ομάδα που μοιάζει με Λερναία Ύδρα, ακόμα κι αν της κόψεις ένα κεφάλι, δεδομένα θα φυτρώσουν δύο.

Μία ομάδα που κάθε βράδυ μπορεί να εμφανίσει και διαφορετικό πρωταγωνιστή, μία ομάδα που μπορεί να προσαρμοστεί και να κυριαρχήσει σε κάθε στιλ μπάσκετ.

Οι ερυθρόλευκοι έκοψαν από νωρίς τον βήχα της Μπαρτσελόνα, περιόρισαν τα βασικά της όπλα και την χτύπησε αλύπητα μέσα στην ρακέτα, όπου έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα.

Μεγάλο φαβορί

Και η εικόνα του πρώτου παιχνιδιού φαίνεται πως έχει κάνει τους μπουκ να αλλάξουν εντελώς στάση αναφορικά με το ζευγάρι.

Ο κυριαρχικός τρόπος που πήρε ο Ολυμπιακός το πρώτο ματς, τον κάνει στα μάτια των στοιχηματικών εταιριών, ως το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στο Final-4, ακόμα και με… σκούπα.

Η πρόκριση των ερυθρόλευκων πληρώνει πλέον από 1,30 έως 1,40, αφού οι μπουκ την θεωρούν πλέον… μπετόν. Το πλεονέκτημα έδρας έκανε φτερά από πολύ νωρίς για την Μπαρτσελόνα που βρίσκεται πια με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει υποχρεωτικά να κάνει τουλάχιστον ένα διπλό στο «ΣΕΦ» αν δεν θέλει να αποχαιρετίσει πρόωρα την ευρωπαϊκή της σεζόν.

EASY MEDIANETWORK
Close