Από το... πουθενά: Τόσο δίνει να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ

Είναι πλέον φαβορί: Τι απόδοση δίνουν οι στοιχηματικές στον Ολυμπιακό για να σηκώσει το Conference League!

Στο μυαλό, κάτι μαγικό!

Είναι ανήκουστο. Είναι πρωτοφανές. Δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην ιστορία γι’ αυτό και αποτελεί είδηση πρώτου μεγέθους.

Ο Ολυμπιακός που παίζει για πρώτη φορά σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, είναι πολύ κοντά στην πρώτη του παρουσία σε τελικό.

Πόσο κοντά; Αρκεί να υπερασπιστεί στον επαναληπτικό του «Καραϊσκάκης» το 2-4, με το οποίο κέρδισε στο Μπέρμιγχαμ την Άστον Βίλα.

Σπάνια ανατρέπεται

Ιστορικά, τέτοιο αποτέλεσμα ανατρέπεται πολύ σπάνια σε εκτός έδρας επαναληπτικό, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι πρέπει να δείξουν τον ίδιο σεβασμό και στο δεύτερο παιχνίδι απέναντι στους «χωριάτες» που θα έρθουν να παίξουν επίθεση από το πρώτο λεπτό για να γυρίσουν την κατάσταση.

Από εκεί και μετά, αν η ποδοσφαιρική λογική επικρατήσει τότε ο Ολυμπιακός θα παίξει έναν εντός έδρας ευρωπαϊκό τελικό είτε με την Φιορεντίνα είτε με την Μπριζ (πρώτο παιχνίδι στην Ιταλία 2-1), αφού όσο κι αν τα εισιτήρια θα είναι μοιρασμένα στην Opap Arena, οι Πειραιώτες θα νιώθουν πως βρίσκονται σαν στο σπίτι τους, θα αισθάνονται πως είναι σε οικείο περιβάλλον.

Μεγάλο αβαντάζ

Σε όλη την ιστορία των ευρωπαϊκών κυπέλλων, αυτή η συνθήκη επαναλήφθηκε 19 φορές και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι όντως προκύπτει πλεονέκτημα από ομάδα που παίζει τελικό στην χώρα της.

Στις 12 από τις 19 περιπτώσεις, η κούπα πήγε στην ομάδα που έπαιζε «εντός έδρας», κάτι που δείχνει ότι αν οι ερυθρόλευκοι περάσουν στον τελικό, θα έχουν τον πρώτο λόγο, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος.

Όλα αυτά τα ζυγίζουν οι μπουκ που για πρώτη φορά στην ιστορία των ευρωπαϊκών κυπέλλων δίνουν πρώτο φαβορί για την κατάκτηση μία ελληνική ομάδα!

Φαβορί

Μετά το ιστορικό 2-4 της Πέμπτης, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δίνεται ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση με βραχεία κεφαλή από την Φιορεντίνα.

Η απόδοση του Ολυμπιακού κυμαίνεται από 2,50 έως 2,70 και των βιόλα από 2,75 έως 2,90 και αυτό από μόνο του είναι κάτι ασύλληπτο.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως η ομάδα του Μεντιλίμπαρ το έχει σηκώσει ήδη. Απλώς δείχνει τον δρόμο που διένυσε, αφού οι αποδόσεις για την κατάκτηση πριν από μερικούς μήνες ξεπερνούσαν το 50,00, αφού το ενδεχόμενο ανήκε στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας!

EASY MEDIANETWORK
Close