Βγάζει το διπλό (2,50) και εκτοξεύεται τρίτος ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Βγάζει το διπλό (2,50) και εκτοξεύεται τρίτος ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Η 12η αγωνιστική της Super League ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Λαμίας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η Λαμία για ακόμη ένα εντός έδρας ματς θα ξεσπιτωθεί λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

Οπως συνέβη με τον Παναθηναϊκό, όπου έχασε με 1-3, έτσι και απόψε θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό του Βόλου, χάνοντας ουσιαστικά το όποιο πλεονέκτημα έχει ως φιλοξενούμενη.

Η ομάδα του Γρηγορίου είχε παιχνίδι την Πέμπτη για το κύπελλο, σε αντίθεση με τον ΠΑΣ Γιάννινα που είχε αποκλειστεί πρόωρα, επομένως προετοιμάστηκε με την προσοχή του αποκλειστικά στη Λαμία.

Ο ΠΑΣ αφήνει φέτος άριστες εντυπώσεις και μετά τις ευρείες νίκες κόντρα σε Παναιτωλικό (3-0) και Αρη (5-0) έφερε στα όρια της την ΑΕΚ. Η ομάδα του Μεταξά λύγισε στο 90′ από την Ενωση και επιβεβαίωσε πως είναι διεκδικήτρια της εξάδας.

Κόντρα στο Big5 ο Αγιαξ της Ηπείρου έχει μαζέψει εννιά βαθμούς παρακαλώ! Εχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό στους Ζωσιμάδες, έχει βγάλει σπουδαία διπλά σε Τούμπα και “Κλεάνθης Βικελίδης” απέναντι σε ΠΑΟΚ και Αρη αντίστοιχα, ενώ στα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ έχασε πραγματικά στις λεπτομέρειες.

Με αυτά και αυτά ο ΠΑΣ έχει 16 βαθμούς στα πρώτα 11 ματς κι αν κερδίσει απόψε τη Λαμία στον Βόλο, τότε θα σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση βάζοντας από κάτω ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Αρη και Παναθηναϊκό. Με την εικόνα που παρουσιάζουν οι Ηπειρώτες μέχρι στιγμής, το διπλό τους στο 2,50 αξίζει το ρίσκο.

EASY MEDIANETWORK
Close