Ημέρα Κυπέλλου σήμερα αδέρφια και δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι. Πόσω μάλλον όταν βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο της σεζόν, με τις περισσότερες ομάδες να είναι “άγνωστες”, ως προς την πραγματική δυναμική τους.

Εξάλλου στην 3η φάση που βρισκόμαστε, θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά οι ομάδες της Superleague 2 κι εκεί νομίζω ότι μπορούμε να βρούμε πολύ ενδιαφέροντα πραγματάκια. Στο Ηλιούπολη-Λεβαδειακός για παράδειγμα το διπλό άνοιξε στο 1,82! Κι όποιος πρόλαβε… τον Κύριο είδε. Πλέον η νίκη των Βοιωτών -που έχουν το πιο δυνατό ρόστερ ολόκληρης της κατηγορίας- προσφέρεται περί το 1,37…

Πολύ ενδιαφέορν -στοιχηματικά- όμως είναι και το ματσάκι του Μακεδονικού με το Αιγάλεω. Δεν προκύπτει επουδενί ο φαβοριτισμός που δίνουν οι μπουκ στους γηπεδούχους, όποιο κι αν είναι στο τέλος της ημέρας το αποτέλεσμα. Οι Θεσσαλονικείς θεωρούνται από τις υποψήφιδες ομάδες για υποβιβασμό και τη νέα σεζόν, με την αποστολή τους μάλιστα να είναι ακόμα δυσκολότερη.

Εκτός αυτού, ο Μαλεζάς ανέλαβε τα ηνία του Μακεδονικού μόλις πριν από δέκα ημέρες, με τον Θεοδοσιάδη να αποχωρεί από την ομάδα μία μέρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας! Το Αιγάλεω είναι πάντα μία σκληροτράχηλη ομάδα, πέρασε επίσης ένα δύσκολο καλοκαίρι, αλλά πολύ νωρίτερα μπήκε σε καθεστώς ηρεμίας, με τον Τζουγκάνοβιτς νέο προπονητή του “Σίτι”.

Το 4,50 που βρίσκουμε το διπλό δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στην πραγματική δυναμική των δύο ομάδων και με DNB το αγοράζω χωρίς κανέναν ενδοιασμό στο 3,20 της Novibet.

Μακεδονικός

vs

Αιγάλεω

13/09/23 16:00
2 DNB 3.20
EASY MEDIANETWORK
Close