Εξαιρετικά φτωχό το σημερινό κουπόνι φίλοι μου, γνήσια τσαγγαροδευτέρα. Μπορούμε και πάλι ωστόσο να κάνουμε τη… μαγκιά μας και να βγάλουμε καφέ και τσιγάρα για την παραλία.

Στη… δροσερή Σκανδιναβία θα πάμε και πάλι, καθώς έχουμε την επανέναρξη του σουηδικού πρωταθλήματος μετά τη μίνι διακοπή. Η Μιάλμπι φιλοξενεί την Κάλμαρ και θα είναι αποδυναμωμένη, καθώς έχασε δύο βασικότατες μονάδες από τη μεσαία γραμμή της (Ρόζενγκρεν, Πέρσον).

Πέραν αυτού, βρισκόταν και σε πολύ κακό φεγγάρι τον τελευταίο καιρό, με τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία της, η τελευταία με το βαρύ 3-0 από τη Χάκεν.

Σε ακριβώς αντίθετη ρότα η Κάλμαρ, που έτρεχε αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (3-1-0) και έρχεται από τη νίκη με 2-1 επί της Ντέγκερφορς, που την έφερε στην πρώτη πεντάδα. Σκληροτράχηλη ομάδα γενικά, που δύσκολα χάνει και δείχνει ότι έχει υψηλές βλέψεις τη φετινή σεζόν.

Οι αποδόσεις αουτσάιντερ, που φτάνουν μέχρι και το 3,00, αν μη τι άλλο την αδικούν κόντρα στην αποδυναμωμένη Μιάλμπι. Με DNB αγοράζεται αβίαστα το διπλό στο 2,00 της Stoiximan.

Μιάλμπι

vs

Κάλμαρ

03/07/23 20:00
2 DNB 2.00
EASY MEDIANETWORK
Close