Βρίσκει το χέρι του κόντρα στην πρώην (7,60)!

Βρίσκει το χέρι του κόντρα στην πρώην (7,60)!

Ο Ολυμπιακός (6-4) υποδέχεται τη Μακάμπι (7-3) στο ΣΕΦ σε ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, δεδομένου ότι επιστρέφει ξανά ως αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» ο πρώην τεχνικός τους, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Μπορεί ακόμη να μην έχει συμπληρωθεί ούτε καν ο πρώτος γύρος, ωστόσο το συγκεκριμένο ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, διότι είναι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν κοινούς στόχους.

Ο Ολυμπιακός έχει το απόλυτο στο Φάληρο με 6/6 νίκες και κάπου εκεί στηρίζεται ο φαβοριτισμός του, ωστόσο η Μακάμπι μετράει 6/7 νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές και μάλλον το σετ την αδικεί κατάφορα, όπως αναφέρει και ο Ατζέντης.

Εμείς ωστόσο θα σταθούμε στο άλλο κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς, στον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ ήταν απογοητευτικός την Τετάρτη σημειώνοντας μόλις 2 πόντους κόντρα στην Εφές. Απόψε απέναντι στην πρώην ομάδα του αναμένεται να έχει πολύ πιο aggressive στάση και να πάρει πολύ περισσότερες προσπάθειες.

Αλλωστε, παρότι έβαλε μόλις δύο πόντους κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, ο Ντόρσεϊ παραμένει ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» φέτος με 12,4 πόντους και κόντρα στη φορμαρισμένη Μακάμπι θα πρέπει οπωσδήποτε να βρει το χέρι του, ειδάλλως ο Ολυμπιακός δεν θα έχει καμία τύχη.

Εκτιμώντας ότι η άμυνα του Ολυμπιακού δεν θα αφήσει τον Ουιλμπέκιν να οργιάσει, όπως έκανε κόντρα στη Μονακό όπου έβαλε 37 πόντους και με δεδομένο ότι η Μακάμπι έχει αρκετούς παίκτες να βάλουν την μπάλα στο καλάθι (Γουίλιαμς, Ζίζιτς, Ρείνολντς, Εβανς, Νάναλι), άρα μπορεί να μοιραστεί το σκοράρισμα, έχει τύχη το ενδεχόμενο να βγει πρώτος σκόρερ ο Ντόρσεϊ, ο οποίος δεδομένα θα αγωνιστεί με έξτρα κίνητρο κόντρα στην πρώην ομάδα του. Σίγουρα το 7,60 της Stoiximan αξίζει μία… τουφεκιά

EASY MEDIANETWORK
Close