Βάζει πολλά η Γερμανία στο ντεμπούτο του Φλικ (2,80)

Βάζει πολλά η Γερμανία στο ντεμπούτο του Φλικ (2,80)

Το κεφάλαιο Γιοάχιμ Λεβ έκλεισε για τη Γερμανία στο τελευταίο Euro, όπου η Μάνσαφτ όπως αναμενόταν δεν κατάφερε να διακριθεί, μένοντας εκτός στους “16” από την Αγγλία. Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια η Γερμανία άλλαξε τεχνικό και απόψε ξεκινάει μία νέα εποχή με επικεφαλής του τεχνικού επιτελείο, τον Χάνζι Φλικ.

Ο πρώην προπονητής της Μπάγερν ανέλαβε την αποστολή να χτίσει την ομάδα της επόμενης ημέρας με στόχο να είναι απόλυτα ανταγωνιστική στο Μουντιάλ του Κατάρ και έτοιμη να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης στο Euro 2024, το οποίο θα διοργανώσουν οι Γερμανοί.

Φυσικά, ο Φλικ ανανέωσε σε μεγάλο βαθμό την αποστολή της Γερμανίας, αφού συγκριτικά με το Euro απουσιάζουν εννιά παίκτες, εκ των οποίων οι Χούμελς (ανέτοιμος), Κρόος (σταμάτησε) και Μίλερ (τραυματίας). Το εντυπωσιακό είναι πως στους εκλεκτούς του Φλικ συμπεριλαμβάνονται πέντε παίκτες από την U21, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2021.

Γενικά, υπάρχει ενθουσιασμός και αισιοδοξία στη Γερμανία μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Φλικ και στο ντεμπούτο του κόντρα στο Λιχτενστάιν, η Μάνσαφτ αναμένεται να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την αποτυχημένη παρουσία της στο Euro. Ολα δείχνουν ότι το ματς θα είναι πολλά με λίγα. Στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια κόντρα στο Λιχτενστάιν, η Γερμανία έβαλε συνολικά 27 γκολ! Το over 6,5 στη Stoiximan προσφέρεται στο 2,80 και αρέσει.

EASY MEDIANETWORK
Close