Ώρα μεταγραφών: Σε ποιες θέσεις ψάχνει ο Τερίμ παίκτες για τον Παναθηναϊκό;

Από φαβορί, κατάρρευση: Ποιον βλέπουν οι στοιχηματικές να βγαίνει τέταρτος μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει σοβαρά να μείνει με τα χέρια αδειανά...

Πριν από μία εβδομάδα, τέτοια μέρα, όλοι μιλούσαν για το ματς 15ετίας. Το ντέρμπι που θα μπορούσε να κάνει τον Παναθηναϊκό, πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του τριφυλλιού έδειχνε να ρολάρει. Προερχόταν από τέσσερις συνεχόμενες νίκες στα πλέι-οφ, κάποιες εξ΄αυτών πολύ εντυπωσιακές.

Είχε κερδίσει με ανατροπή την ΑΕΚ, είχε περάσει νικηφόρα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη, είχε ρίξει αθροιστικά 8 γκολ στις δύο κυριαρχικές νίκες επί της Λαμίας.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ βρισκόταν στο καλύτερο σημείο της σεζόν και πήγαινε στην Opap Arena, με την ψυχολογία στα ύψη, με στόχο την νίκη επί της Ένωσης και την προσπέραση στην βαθμολογία.

Εκεί άλλαξαν όλα

Μόνο που εκεί έσβησε ο διακόπτης. Έκλεισαν τα φώτα. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ δεν παρουσιάστηκε ποτέ στο γήπεδο, η ΑΕΚ διέλυσε τον Παναθηναϊκό με 3-0 και έκτοτε το όνειρο, μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Ο τραυματισμός του Μπερνάρ έκοψε τους πράσινους στα δύο, ενώ το πρόβλημα στους κοιλιακούς με το οποίο παίζει εδώ και λίγο καιρό ο Φώτης Ιωαννίδης, άρχισε να επηρεάζει την απόδοση του.

Ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να παίξει απέναντι στον Άρη χωρίς τους τιμωρημένους Γέντβαϊ, Ακαϊντίν, οι κιτρινόμαυροι εμφανίστηκαν με το μαχαίρι στα δόντια και κάπως έτσι δόθηκε πιθανώς το τελειωτικό χτύπημα.

Οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν με 0-1 στην «Λεωφόρο Αλεξάνδρας» και ο Παναθηναϊκός, από εκεί που έμοιαζε φαβορί για το πρωτάθλημα, δείχνει τώρα φαβορί για την 4η θέση!

Όλα εναντίον του

Με την ψυχολογία στο ναδίρ, η ομάδα του Φατίχ Τερίμ βρίσκεται στην τρίτη θέση, στο -4 από την κορυφή και βλέπει ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Παναθηναϊκός έχει να παίξει ακόμα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και την τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, όμως αυτή τη στιγμή οι στοιχηματικές τον θεωρούν πρώτο φαβορί για την 4η θέση.

Τι σημαίνει αυτό το σενάριο, αν γίνει πράξη; Πως ο τελικός κυπέλλου της 25ης Μαΐου απέναντι στον Άρη, εκτός από το τρόπαιο, θα δώσει και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, εν αντιθέσει με τον χαμένο που θα μείνει εκτός Ευρώπης και θα υποστεί και ένα τεράστιο οικονομικό σοκ.

Ο Παναθηναϊκός έμπλεξε για τα καλά και αν δεν συνέλθει άμεσα, τότε δεν αποκλείεται να χάσει τα πάντα, σε μία σεζόν που εξελίσσεται με τον χειρότερο τρόπο για τους πράσινους…

EASY MEDIANETWORK
Close