Με 1 αγωνιστική για το τέλος της κανονικής διάρκειας: Έχουν μπερδευτεί και οι book με τη φετινή Super League…

Μετά τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ: Κι όμως, ο μεγάλος κερδισμένος είναι άλλος…

Όποιος βιάστηκε να «τελειώσει» το φετινό πρωτάθλημα, πριν τελειώσει, θα πρέπει να το έχει μετανιώσει πικρά. Η νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ με 3-2, όχι μόνο τον έβαλε ξανά στο κόλπο της διεκδίκησης του φετινού τίτλου, αλλά δημιούργησε ένα πρωτόγνωρο σκηνικό, όπου δύο αγωνιστικές ομάδες πριν το τέλος (συν το εξ’ αναβολής παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό) τέσσερις ομάδες έχουν μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ζωντανός ο ΠΑΟΚ

Εκ πρώτης όψεως, ο μεγάλος κερδισμένος δείχνει να είναι ο ΠΑΟΚ. Λίγες ημέρες μετά το στραπάτσο στην Λαμία, εκεί που έδειχναν όλα χαμένο, ο Δικέφαλος του Βορρά έδειξε για μία ακόμα φορά ένστικτο αυτοσυντήρησης και με την πρώτη φετινή του νίκη επί της Ένωσης διατηρεί ακέραιες ελπίδες τίτλου.

Αν και δεν κατάφερε να πάρει την ισοβαθμία με την ΑΕΚ, η ομάδα του Λουτσέσκου ευελπιστεί ότι θα κάνει το 3 στα 3 απέναντι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό (εντός) και Άρη (εκτός) και περιμένει ένα στραβοπάτημα της ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό για να πάρει το πρωτάθλημα.

Από την άλλη, οι κιτρινόμαυροι εξακολουθούν να έχουν την κατάσταση στα δικά της χέρια. Αν η ομάδα του Αλμέιδα κερδίσει Ολυμπιακό (εκτός) και Λαμία (εντός), τότε φτάνει τους 81 βαθμούς, όσους δεν μπορεί να φτάσει καμία άλλη ομάδα και κατακτά το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός

Στην πραγματικότητα, όμως, αυτός που πανηγυρίζει είναι  ο Ολυμπιακός. Διότι και οι ερυθρόλευκοι εξαρτώνται πια από τον ίδιο τους τον εαυτό.

Αν η ομάδα του Μεντιλίμπαρ κάνει αυτή το 3 στα 3 απέναντι σε ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός), τότε αυτή κατακτά το πρωτάθλημα, ό,τι κι αν γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια!

Κι όμως οι στοιχηματικές εταιρίες δεν συμμερίζονται όλη αυτή την αβεβαιότητα, την αγωνία, το σασπένς. Οι αποδόσεις που δίνουν, δείχνουν ότι θεωρούν την ΑΕΚ ως αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τιμές από 1,20 έως 1,30!

Ο ΠΑΟΚ πληρώνει αυτή τη στιγμή γύρω στο 7,00, ο Ολυμπιακός γύρω στο 8,00 και ο Παναθηναϊκός δίνει το εξωπραγματικό 50,00 αφού οι πιθανότητες του τριφυλλιού είναι πραγματικά απειροελάχιστες…

EASY MEDIANETWORK
Close