Αν «στραβώσει» το ματς: Ο παίκτης που θα φέρει ο  Λουτσέσκου  από τον πάγκο για να τα παίξει όλα για όλα

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Το σχέδιο Λουτσέσκου για την νίκη που θα βάλει στο κόλπο ξανά τον Δικέφαλο του Βορρά

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για ένα restart απέναντι στην ΑΕΚ...

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πια άλλα περιθώρια, μετά την γκέλα του στην Λαμία. Παίζει το τελευταίο του χαρτί για να μείνει ζωντανός στην μάχη του τίτλου, απέναντι σε μία ΑΕΚ που βρίσκεται πιθανώς στην καλύτερη κατάσταση της σεζόν.

Όχι, μόνο γιατί προέρχεται από το επιβλητικό 3-0 επί του Παναθηναϊκού, που ίσως είναι μικρό με βάση την εικόνα του ματς, αλλά κυρίως γιατί ψάχνει ακόμα 6 βαθμούς για να κλειδώσει και μαθηματικά το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα της.

Το ερώτημα που τίθεται εδώ είναι ένα και μοναδικό. Μπορεί ο ΠΑΟΚ με την ψυχολογία στο ναδίρ να επικρατήσει απέναντι σε μία ομάδα που αποτελεί τον κακό του δαίμονα;

Κιτρινόμαυρη υπεροχή

Η Ένωση παραμένει αήττητη και στα τρία φετινά ραντεβού με τους ασπρόμαυρους, από τους οποίους δεν έχει χάσει εδώ και 6 παιχνίδια και πιο συγκεκριμένα από το περσινό 2-0 στον δεύτερο γύρο της Super League.

Η λογική λέει πως όχι. Ο Ματίας Αλμέιδα έχει καταφέρει να βρει το κουμπί του ΠΑΟΚ, έχει καταφέρει να τον αποκωδικοποιήσει άριστα και να του προκαλεί βραχυκύκλωμα.

Το γεμάτο ένταση ποδόσφαιρο των κιτρινόμαυρων δείχνει να υπερέχει απέναντι στο πιο κοντρολαρισμένο στιλ των Θεσσαλονικέων, που παραδοσιακά έχουν μεγάλο πρόβλημα απέναντι σε πιο αθλητικές ομάδες.

Σε τι μπορεί να ελπίζει ο ΠΑΟΚ; Σε κάτι που δεν έχει να κάνει με πρόσωπα, τακτικές ή ποδοσφαιρική στρατηγική. Μετά από την απογοητευτική εικόνα στην Λαμία, το κλίμα στα αποδυτήρια του Δικέφαλου του Βορρά δεν ήταν καθόλου καλό.

Ηλεκτροσόκ

Το γεύμα συσπείρωσης που έγινε την Παρασκευή δεν στόχο να συζητηθεί το επερχόμενο ραντεβού με την ΑΕΚ, αλλά κυρίως για να τεθούν επί τάπητος τα όποια παράπονα υπάρχουν και να λυθούν τα όποια προβλήματα μπορεί να έχουν γεννηθεί μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Ήταν ένα είδος ηλεκτροσόκ από τον Λουτσέσκου, που ψάχνει να βρει τους χαρακτήρες που θα βγουν μπροστά και θα τραβήξουν το κάρο από την λάσπη σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την ομάδα του.

Η λογική λέει ότι ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στις ρίζες του, στους πιο έμπειρους παίκτες, σε εκείνους που είχαν εξαιρετική απόδοση απέναντι στην ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα για τον δεύτερο γύρο της κανονικής διάρκειας που έγινε στην Τούμπα.

Το αν θα είναι αρκετό για να γυρίσει το χαρτί, θα το ξέρουμε σε μερικές ώρες…

EASY MEDIANETWORK
Close