Εγγύηση του under ο Φελιπάο (3,05)

Τελικός επιβίωσης σημαίνει άγχος, νεύρα και under (2,95)

Τελικό επιβίωσης δίνει τα ξημερώματα της Τρίτης (02:00) η Γκρέμιο κόντρα στη Σαπεκοένσε. Η Γκρέμιο του Φελίπε Σκολάρι είναι προτελευταία στο Μπραζιλεϊράο με μόλις μία νίκη σε 12 αγώνες (1-4-7), ενώ η Σαπεκοένσε είναι ουραγός χωρίς ακόμη νίκη έπειτα από 14 αγώνες (0-4-10).

Η Ιμορτάλ έχει τρομερό πρόβλημα φέτος στο γκολ και έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μόλις έξι τέρματα. Στο τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα έχασε με 1-0 από την Μπραγκαντίνο, ενώ ακολούθησε η οριακή νίκη με 1-0 επί της Βιτόρια για το κύπελλο.

Στον αντίποδα, η Σαπεκοένσε έχει ντεμπούτο νέου τεχνικού, αφού την ανέλαβε ο Πιντάδο, που διακρίνεται κυρίως για τις αμυντικές τακτικές του. Η Σαπέ προέρχεται από επτά διαδοχικές ήττες, οι δύο τελευταίες με 1-0 από Ζουβεντούδε και Σάντος.

Το ίδιο κλειστό αναμένεται και το παιχνίδι με την Γκρέμιο, αφού πρόκειται για εξάποντο φωτιά, άρα το πιθανότερο είναι να κυριαρχήσουν το άγχος και τα νεύρα. Ούτως ή άλλως, η Ιμορτάλ ακόμη και με μισό μηδέν να κερδίσει ευχαριστημένη θα είναι.

Υπό αυτήν την έννοια αξίζει να ρισκάρουμε στο under 1,5 σε απόδοση 2,95 στη Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close