Στο 3,00 η ΑΕΚ: Τι απόδοση δίνει σήμερα ο ΠΑΟ για πρωταθλητής μετά το «Χ» στην Opap Arena

Στο 3,00 η ΑΕΚ: Τι απόδοση δίνει σήμερα ο ΠΑΟ για πρωταθλητής μετά το «Χ» στην Opap Arena

Νέα ανατροπή στις αποδόσεις για τον φετινό πρωταθλητή φίλοι μου, μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας των πλέι οφ της Super League.

Τι πρωταθληματάρα είναι αυτή που βλέπουμε… Αν δεν υπήρχαν και κάποιοι διαιτητές κλόουν, σαν τον Νταμπάνοβιτς, θα ήταν σίγουρα πολύ καλύτερα τα πράγματα. Ακόμα κι έτσι όμως, δεν μπορούμε παρά να μιλάμε για το κορυφαίο πρωτάθλημα ever στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Προσέξτε: 62 ο Παναθηναϊκός, 60 η ΑΕΚ, 59 ο Ολυμπιακός, 57 o ΠΑΟΚ. Κι όλα αυτά με εννιά αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε. Πραγματική κόλαση!

Η πρεμιέρα, έβγαλε κερδισμένους σε πρώτο πλάνο τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, μειώνοντας στους 3 και 5 βαθμούς αντίστοιχα από την κορυφή και σε δεύτερο είναι φυσικά ο Παναθηναϊκός, που πέρασε σχετικά άβρεχτος από την πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος, συνεχίζοντας πρωτοπόρος στον βαθμολογικό πίνακα. Με την εικόνα τους μάλιστα, οι Πράσινοι έδειξαν ότι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν από την ΑΕΚ, η οποία δεδομένα είναι σε κακό φεγγάρι.

Δεύτερη σερί απώλεια μπροστά στο κοινό της, όπου μέχρι πρότινος μετρούσε 14/14 νίκες και κοιτάξτε τώρα πως έχουν τα πράγματα: σε ένα απόλυτα ρεαλιστικό σενάριο, όπου ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει τον Βόλο την επόμενη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός τον Άρη και ο αήττητος για 22 ματς ΠΑΟΚ (16-6-0), την ΑΕΚ, τότε η Ένωση θα βρεθεί… 4η, στην ισοβαθμία με τους Θεσσαλονικείς. Καταλαβαίνετε σε τι κύκλο εσωστρέφειας θα μπει σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η ομάδα του Αλμέιδα.

Τα χθεσινά αποτελέσματα πάντως, παρότι δεν άλλαξαν τρομερά τα πράγματα στον βαθμολογικό πίνακα, με την κατάσταση να παραμένει απόλυτα ρευστή, αρκούσαν για να φέρουν ανατροπές στις αποδόσεις για τον φετινό πρωταθλητή.

Η ΑΕΚ από φαβορί του 2,20 πλέον έγινε αουτσάιντερ και υποχώρησε στη 2η θέση, μαζί μάλιστα με τον Ολυμπιακό, αφού και οι δύο πληρώνουν στο 3,00! Πρώτο φαβορί πλέον είναι ο Παναθηναϊκός που παίζει στο 2,50 με 2,60 ενώ ανεξήγητα θα πω εγώ, δίνεται ακόμα σε τόσο μεγάλη απόδοση ο ΠΑΟΚ. Το 14,00 του Δικεφάλου ενώ έβγαλε διπλό μέσα στον Άρη και μείωσε στους 5 βαθμούς από την κορυφή, είναι εντελώς αδικαιολόγητο. Πόσω μάλλον όταν έχει δείξει πως είναι τόσο αποτελεσματικός στα ντέρμπι τη φετινή σεζόν.

EASY MEDIANETWORK
Close