Στα... κάγκελα για τη βολική ισοπαλία στη Νίκαια (3,00)

Στα... κάγκελα για τη βολική ισοπαλία στη Νίκαια (3,00)

Ιωνικός και ΠΑΣ Γιάννινα έχουν ξεκινήσει δυναμικά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και το σετ των αποδόσεων μας προϊδεάζει για μία απόλυτα ισορροπημένη αναμέτρηση απόψε.

Η ομάδα της Νίκαιας αντιμετώπισε στις πρώτες δύο αγωνιστικές ΑΕΚ και Αρη. Στο ΟΑΚΑ, παρά την ήττα με 3-0 από την Ενωση, ο Ιωνικός ήταν απόλυτα ανταγωνιστικός για όσο διάστημα έπαιξε 11 εναντίον 11 και γενικά έφυγε με αξιοπρέπεια από το Ολυμπιακό Στάδιο. Ακολούθησε η μεγάλη νίκη επί του Αρη, σε ένα ματς που το σύνολο του Δημήτρη Σπανού παρέδωσε σεμινάρια αμυντικής τακτικής, σβήνοντας όλα τα ατού των «κίτρινων».

Από την πλευρά του, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει τρελάνει όλο τον κόσμο στην εκκίνηση της σεζόν, αφού κέρδισε με 1-0 τόσο τον ΠΑΟΚ, όσο και τον Παναθηναϊκό. Κοινή συνισταμένη και στα δύο ματς η εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία του «Αγιαξ» της Ηπείρου, ο οποίος δέχθηκε ελάχιστες φάσεις σε δύο ματς με αντιπάλους από το Big5.

Με τον ΠΑΣ να έχει ήδη έξι πόντους στο σακούλι του και τον Ιωνικό τρεις, η ισοπαλία στο μεταξύ τους παιχνίδι αναμένεται το πιο πιθανό σενάριο, διότι και οι δύο θα δώσουν συνέχεια στο θετικό τους μομέντουμ. Αλλωστε, όπως έδειξαν στις πρώτες δύο αγωνιστικές, είναι ομάδες που βασίζονται κυρίως στην άμυνά τους, άρα εκτός απροόπτου θα επιδοδούν σε ένα ματς τακτικής και υπομονής, όπως μαρτυρούν και τα 1,45 στο under 2,5. Η βολική και για τους δύο ισοπαλία προσφέρεται στο 3,00 στην Bet365.

EASY MEDIANETWORK
Close