Σε μερική καραντίνα η Ντάρμσταντ, ευκαιρία για διπλό (2,50)

Σε μερική καραντίνα η Ντάρμσταντ, ευκαιρία για διπλό (2,50)

Με τους χειρότερους δυνατούς οιωνούς ξεκινάει το πρωτάθλημα για την Ντάρμσταντ καθώς ο κορονοϊός της χτύπησε με το καλημέρα την πόρτα και στην πρεμιέρα της κόντρα στη Ρέγκενσμπουργκ για το πρωτάθλημα της Β’ Γερμανίας θα παραταχθεί με πολλά προβλήματα απουσιών.

Την Τετάρτη, τα «κρίνα» γνωστοποίησαν πως τρεις παίκτες από την ομάδα διαγνώστηκαν με κορονοϊό. Την Παρασκευή οι υγειονομικές αρχές επέβαλλαν μερική καραντίνα στην Ντάρμσταντ, σε όσους παίκτες δηλαδή δεν έχουν εμβολιαστεί και σε όσους δεν έχουν νοσήσει.

Για να μην αναβληθεί το παιχνίδι, η Ντάρμσταντ θα ανεβάσει παίκτες από την U19 και θα συμπληρώσει κουτσά-στραβά τον μαγικό αριθμό των 16 ποδοσφαιριστών, που απαιτούνται σύμφωνα με τον κανονισμό, για να διεξαχθεί ένα παιχνίδι.

Μέσα σε όλα αυτά, τα «κρίνα» έχουν επίσης τέσσερις απόντες λόγω τραυματισμού, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως έχουν νέο προπονητή, αφού ο Μάρκους Ανφαγκ, που έκανε εξαιρετική δουλειά πέρυσι, αποφάσισε να συνεχίσει στη Βέρντερ.

Ευκαιρία για τη Ρέγκενσμπουργκ, στην οποία η κατάσταση είναι πολύ πιο νορμάλ, να ξεκινήσει με νίκη το φετινό μαραθώνιο. Οι μπουκ πήραν ασφαλώς τα μέτρα τους και κατέβασαν το διπλό, ωστόσο στο 2,50 της Stoiximan εξακολουθεί να αποτελεί ενδιαφέρουσα επιλογή, δεδομένου ότι η Ντάρμσταντ θα παραταχθεί με πολλά προβλήματα.

EASY MEDIANETWORK
Close