Ποιος νοιάζεται για το Κόνφερενς Λιγκ (5,20);

Ποιος νοιάζεται για το Κόνφερενς Λιγκ (5,20);

Η Τότεναμ έκανε τη μαγκιά της στην πρεμιέρα της Πρέμιερ κερδίζοντας την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι και τώρα θα πρέπει από τα σαλόνια του αγγλικού πρωταθλήματος να προσαρμοστεί στα αλώνια του Κόνφερενς Λιγκ.

Για ομάδες όπως η Τότεναμ, με εκατοντάδες εκατομμύρια προϋπολογισμό ποτέ δεν είναι εύκολη αυτή η προσαρμογή. Πάντα υπάρχει ένα υπεροπτικό βλέμμα για διοργανώσεις δεύτερης διαλογής, πόσο μάλλον τώρα που μιλάμε για… τρίτης διαλογής όπως είναι το Κόνφερενς.

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο ξεκαθάρισε πως στην Πορτογαλία κόντρα στην Πάσος Φερέιρα, θα κατεβάσει τελείως εναλλακτική ενδεκάδα, αφού ακολουθεί στην Πρέμιερ το πολύ ιδιαίτερο ματς με την πρώην ομάδα του, τη Γουλβς. Ασφαλώς το ταξίδι στην Ιβηρική δεν έκανε καν ο Χάρι Κέιν, ο οποίος αυτήν την περίοδο έχει περισσότερο το μυαλό του στην επικείμενη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ενώ λοιπόν για την Τότεναμ το αποψινό παιχνίδι είναι απλά μία αγγαρεία, για τη μικρούλα Πάσος Φερέιρα είναι το πιο λαμπερό ματς της ιστορίας της και μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της. Μπορεί ποιοτικά και οικονομικά να υπάρχει μεγάλο χάσμα, ωστόσο οι Πορτογάλοι είναι δεδομένο πως θα αγωνιστούν με πολύ ισχυρότερο κίνητρο για να διεκδικήσουν ένα αποτέλεσμα ιστορικών διαστάσεων.

Ο άσος στη Stoiximan προσφέρεται στο παχυλό 5,20, ενώ για τους πιο συνετούς υπάρχει και η διπλή ευκαιρία στο 2,22.

EASY MEDIANETWORK
Close