Μπομπίτσα του 4,50 στο Κύπελλο

ΠΑΟΚ- ΠΑΟ: Τι εκπλήξεις βλέπουν οι στοιχηματικές στο μεγάλο ντέρμπι Κυπέλλου στην Τούμπα;

Υπάρχουν καλά κρυμμένα μυστικά πίσω από τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου της Τούμπας...

Τα ερωτηματικά είναι περισσότερα από τις απαντήσεις. Παρότι οι δύο ομάδες έπαιξαν αντιμέτωπες στο ίδιο γήπεδο πριν από 15 ημέρες, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 2-1, εντούτοις όλα είναι διαφορετικά. Στο μεσοδιάστημα συνέβησαν τόσα πολλά, που είναι λες και πέρασε κανένα τρίμηνο.

Καταρχάς, η Τούμπα δεν θα είναι σιωπηλή, με άδεια καρεκλάκια. Ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα και ο κόσμος του Δικεφάλου αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, έχοντας στερηθεί για τόσο καιρό μια ομάδα που παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο που δεν χάρηκαν οι οπαδοί του.

Μόνο και μόνο αυτή η συνθήκη μπορεί να αλλάξει την φυσιογνωμία της αναμέτρησης και να δώσει επιπλέον δύναμη στον γηπεδούχο.

To rotation του ΠΑΟΚ

Υπάρχουν όμως κι άλλοι, αστάθμητοι παράγοντες. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται εν μέσω ενός κολασμένου δεκαημέρου που ξεκίνησε με ντέρμπι με την ΑΕΚ, συνεχίζεται με τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου, λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό και την ρεβάνς της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ξόδεψε ήδη πολλές δυνάμεις την Κυριακή απέναντι στην Ένωση και το πιο πιθανό σενάριο, θέλει τον Ρουμάνο να κάνει σαρωτικό rotation στην ενδεκάδα, ώστε να έχει φρέσκια ενδεκάδα την Κυριακή,  αλλά και στην ρεβάνς.

Τι σημαίνει αυτό; Πως ο Δικέφαλος ενδέχεται να παραταχθεί με ριζικά αλλαγμένη άμυνα (Ότο, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Ράφα), διαφορετικό δίδυμο στα χαφ (Τσιγγάρας, Σβαμπ) και πιθανώς τον Μάρκος Αντόνιο σε ρόλο δεκαριού.

Κάποιος θα έλεγε πως ο ΠΑΟΚ σκέφτεται να κατεβεί με τα «δεύτερα», αλλά η έκφραση αυτή δεν είναι η σωστή. Τα συγκεκριμένα πρόσωπα έχουν δοκιμαστεί φέτος σε αρκετά παιχνίδια μαζί, έχουν εικόνες και χημεία, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε δύσκολες συνθήκες.

Φρέσκος Παναθηναϊκός

Την ίδια στιγμή που οι γηπεδούχοι σκέφτονται να παρατάξουν μία εναλλακτική ενδεκάδα, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με ότι καλύτερο διαθέτει.

Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό, ο Φατίχ Τερίμ έκανε 8 αλλαγές, ξεκούρασε αρκετούς βασικούς που είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής όπως ο Κότσιρας, ο Γέντβαϊ, ο Ρούμπεν Πέρεθ, ο Αράο, ο Μπακασέτας, ο Μαντσίνι και έδειξε ότι η δική του στόχευση είναι το ματς της Τούμπας.

Δύο εντελώς διαφορετικές λογικές, από δύο προπονητές έκαναν την δική τους διαχείριση, γνωρίζοντας ότι η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί σε δύο παιχνίδια και όχι σε ένα.

Στοιχηματικές ευκαιρίες

Οι στοιχηματικές εταιρίες θεωρούν φαβορί τους ασπρόμαυρους με αποδόσεις που κυμαίνονται από το 2,30 ως το 2,40, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες άλλες αγορές που παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Η «πειραματική» άμυνα του ΠΑΟΚ προσφέρει την δυνατότητα στο τριφύλλι να βρει κάποιο γκολ, ενώ όποιους κι αν βάλει μπροστά ο Λουτσέσκου, έχει αποδειχθεί ότι το γκολ το έχουν.

Το αμφίσκορο Goal-Goal προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ περίπου στο 1,90 και είναι μία επιλογή που δεν μπορεί να αγνοηθεί, από δύο ομάδες που φέτος έχουν δείξει ιδιαίτερη ευχέρεια στο γκολ.

Ταυτόχρονα η παρουσία του Ολλανδού διαιτητή Άλαρντ Λίνχουτ εγγυάται ένα παιχνίδι χωρίς πολλές διακοπές, αλλά και πολλές κάρτες, κάτι που σημαίνει ότι το line των 5,5 καρτών που υπάρχει τώρα στις εταιρίες μοιάζει πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί.

EASY MEDIANETWORK
Close