Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός; Τόσο δίνει η κατάκτηση της Euroleague από τις ελληνικές ομάδες μετά τον διπλό θρίαμβο

Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός; Τόσο δίνει η κατάκτηση της Euroleague από τις ελληνικές ομάδες μετά τον διπλό θρίαμβο

Το ενδεχόμενο να καταλήξει η φετινή Euroleague σε ελληνικά χέρια πληρώνει εξαιρετικά…

Η φετινή Euroleague είναι ίσως η πιο ισορροπημένη όλων των εποχών, ειδικά τον τελευταίο μήνα που η Ρεάλ Μαδρίτης αρχίζει να δείχνει τρωτή και κάνει και αυτή την δική της αγωνιστική… κοιλιά.

Μετά από 19 αγωνιστικές, η 4η θέση που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά, από την 11η θέση που σε αφήνει εκτός κι από την διαδικασία των play-in, απέχει μόλις μία νίκη κι αυτό είναι ότι χρειάζεται να ξέρεις για την ισορροπία τρόμου που υπάρχει στην βαθμολογία!

Ένα σουτ, ένα λάθος, ένα ανάποδο σφύριγμα μπορεί στο τέλος της κανονικής διάρκειας να έχει κρίνει μία ολόκληρη σεζόν κι αυτό δείχνει τις πολύ μικρές διαφορές που έχουν μεταξύ τους οι ομάδες της πρώτης ταχύτητας που έχουν ως στόχο το Final-4.

Λίγο μετά τον διπλό ελληνικό θρίαμβο με τις νίκες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού επί των Βαλένθια και Μονακό αντίστοιχα, αμφότεροι έφτασαν στο 11-8 και χάρη στην διαφορά πόντων βρίσονται στην 4η και 5η θέση.

Τι πιθανότητες όμως δίνουν οι μπουκ στις δύο ελληνικές ομάδες να φτάσουν ως το τέλος και να κατακτήσουν την κούπα;

Πληρώνουν καλά τα… αουτσάιντερ!

Καταρχάς, να πούμε ότι πρώτο φαβορί εξακολουθεί να δίνεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι αποδόσεις για back-to-back τίτλο για την «βασίλισσα» κυμαίνονται από το 2,40 έως το 2,90, αλλά με ανοδικές τάσεις, αφού οι μέτριες εμφανίσεις της ομάδας του Τσους Ματέο τον τελευταίο καιρό έχουν δημιουργήσει μία διαφορετική τάση στην αγορά.

Αν κάποιος αρέσκεται στα μακρόχρονα στοιχήματα και «βλέπει» νικητή για την φετινή Euroleague, αυτή η περίοδος ενδέχεται να είναι και η καλύτερη για στοιχηματισμό, αφού οι αποδόσεις είναι τεράστιες.

Προς το παρόν, ας εστιάσουμε στις δύο ελληνικές ομάδες, που δίνονται από όλες τις εταιρίες μέσα στα πέντε πρώτα φαβορί για τον φετινό τίτλο, με αποδόσεις που πραγματικά είναι δελεαστικές.

Άλλες εταιρίες δίνουν πιο ψηλά τον Παναθηναϊκό και άλλες τον Ολυμπιακό, δείγμα της εξαιρετικά αμφίρροπης μάχης, κάθε μπουκ βλέπει την φετινή Euroleague από την δική του οπτική γωνία.

Αν κάποιος πιστεύει ότι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μπορεί να κάνει τον Παναθηναϊκό… επτάστερο, τότε μπορεί να ποντάρει σε πολύ δυνατές αποδόσεις που κυμαίνονται από το 7,50 και φτάνουν μέχρι το 11.00 για τους καλά ψαγμένους.

Ακόμα πιο καλά πληρώνει ο Ολυμπιακός, αφού το ενδεχόμενο κατάκτησης της Euroleague από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που μετρά ήδη δύο σερί παρουσίες σε  Final-4 δίνεται από 9.00 έως 12.00!

Αποδόσεις που για αυτούς που αρέσκονται στις στοιχηματικές «επενδύσεις» μπορούν να αποτελέσουν και πηγή σίγουρου κέρδους, με την μέθοδο του cash-out κατά την διάρκεια της σεζόν.

EASY MEDIANETWORK
Close