Οσα έρθουν κι όσα πάνε (3,50)

Οσα έρθουν κι όσα πάνε (3,50)

Η ιταλική Serie B θεωρητικά είναι πρωτάθλημα των λίγων γκολ και των προσεκτικών αγώνων, ωστόσο με τη φόρα που έχουν πάρει στη γειτονική χώρα οι ομάδες και στις δύο κατηγορίες, μπορούμε ψάχνοντας να βρούμε όχι απλά… διαμαντάκια αλλά διαμαντάρες σε αποδόσεις στο σκοράρισμα.

Ένα τέτοιο παιχνίδι μπορεί να αποδειχτεί το Τσιταντέλα – Λέτσε. Η γηπεδούχος Τσιταντέλα με το μικρό ειδικό βάρος και την ελαφριά φανέλα είναι ομάδα που διακρίνεται τα τελευταία χρόνια στη Serie B, βρίσκοντας θέση στα πλέι-οφ ανόδου τις πέντε προηγούμενες σεζόν, το 2018-2019 και το 2020-2021 έφτασε μάλιστα στον τελικό.

Και είναι ομάδα που προσαρμόζεται απόλυτα στο στιλ παιχνιδιού των αντιπάλων που έχει μπροστά της. Όταν για παράδειγμα αντιμετωπίζει ομάδες με αμυντική νοοτροπία, προσαρμόζεται και αυτή σε αργό στιλ παιχνιδιού. Και αντίθετα όταν παίζει με επιθετικογενείς ομάδες, παίζει κι αυτή επιθετικά, συνεισφέροντας σε αγώνες με αρκετά γκολ.

Αυτό συνέβη φέτος στο 4-2 επί της Κροτόνε και στην ήττα με 4-1 από την Μπενεβέντο, το Σάββατο υποδέχεται μια ακόμα επιθετικογενή ομάδα, τη Λέτσε, η οποία προέρχεται από την εύκολη νίκη με 3-0 επί της Κροτόνε, ενώ νωρίτερα είχε επικρατήσει με 3-2 της Αλεσάντρια.

Για αυτό και λοιπόν θα αυξήσουμε το ρίσκο στο ποντάρισμά μας, φεύγουμε από το Over 2,5 σε τιμή 2,00, πάμε στο line του Over 3,5 σε τιμή 3,50 στο Stoiximan!

EASY MEDIANETWORK
Close