Αυτά βλέπει ο Γιάννης και γελάει...

Ώρα να κλείσει στόματα ο Γιάννης…

Μπορεί φέτος να πάρει το δεύτερο δαχτυλίδι;

Στο ΝΒΑ υπάρχει ένα αξίωμα. Ό,τι κι αν γίνεται στην κανονική διάρκεια, δεν έχει την παραμικρή σημασία, όταν ξεκινούν τα πλέι-οφ.

Όσες δυσκολίες κι αν συνάντησε μία ομάδα στα πρώτα 82 παιχνίδια, δεν μετράει. Το μόνο που έχει σημασία είναι σε τι κατάσταση θα βρεθείς, την ώρα που θα κρίνονται όλα.

Η ιστορία διδάσκει ότι τις περισσότερες φορές, το δαχτυλίδι δεν πήγε στην ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική διάρκεια, αλλά σε αυτή που ήταν πιο έτοιμη την κρίσιμη στιγμή, σε εκείνη που μπορούσε να «ματσάρει» όλους τους αντιπάλους.

Μπορούν αυτοί φέτος να είναι οι Μπακς;

Περιπετειώδης σεζόν

Η αλήθεια είναι ότι έχουν περάσει την πιο περιπετειώδη σεζόν των τελευταίων ετών. Η αλλαγή προπονητή το καλοκαίρι, η νέα αλλαγή προπονητή μεσούσης της σεζόν με την άφιξη του Ντοκ Ρίβερς, η προσθήκη του Ντέιμιαν Λίλαρντ και οι αλλαγές που επέφερε στο αγωνιστικό πλάνο, ο τραυματισμός του Μίντλεντον.

Όλα αυτά, έκαναν το Μιλγουόκι να μην δείχνει την εικόνα του απόλυτου φαβορί, όπως άλλες σεζόν. Αυτό όμως λήγει σημασία έχει προς το παρόν.

Ο χρόνος δουλεύει υπέρ των Μπακς. Κάθε παιχνίδι που περνάει, δείχνουν όλο και καλύτεροι. Το βράδυ της Κυριακής, παίζοντας δίχως τον Γιάννη, έβαλαν 140 πόντους στους Σανς, τους περισσότερους με τον Ντοκ Ρίβερς στον πάγκο τους. Δείχνουν ότι βρίσκονται στο σωστό μονοπάτι.

Στο ΝΒΑ όλοι μιλούν για τους υπερηχητικούς Σέλτικς. Τον κυρίαρχο Νίκολα Γιόκιτς. Τους νεανικούς Θάντερ που έρχονται με φόρα. Μήπως όμως υποτιμούν λιγάκι τα ελάφια;

Δυνατό αουτσάιντερ

Αν δει κάποιος τον χάρη της Ανατολής, δύσκολα θα βρει κάποια άλλη ομάδα πλην της Βοστώνης, που μπορεί να ματσάρει τους υγιείς Μπακς. Ακόμα και οι Σέλτικς έχουν θέμα απέναντι στον Γιάννη, δεν έχουν τα κορμιά για να τον αναχαιτίσουν.

Μήπως λοιπόν εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα καλά κρυμμένο αουτσάιντερ που μπορεί να πατήσει το γκάζι στο υπόλοιπο της σεζόν και να εκπλήξει όλο τον πλανήτη;

Είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποκλείσουμε, ο Γιάννης ξέρει ήδη το μονοπάτι, έχει κατακτήσει ήδη ένα δαχτυλίδι με τους Μπακς.

Επομένως, το Μιλγουόκι αξίζει να μπει σε κάθε κουβέντα για τον φετινό τίτλο.

Αυτή τη στιγμή οι μπουκ δίνουν την ομάδα του Γιάννη ως τέταρτο φαβορί για τον φετινό τίτλο, πίσω από Σέλτικς, Νάγκετς και Κλίπερς.

Την δίνουν δεύτερο φαβορί από την Ανατολή, με απόδοση που δελεάζει αφού φτάνει και ξεπερνά σε κάποιες εταιρίες το 8,50. Ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά και οι αποδόσεις δελεαστικές…

EASY MEDIANETWORK
Close