Ο Αστέρας δεν είναι... Παναθηναϊκός (2,50)

Ο Αστέρας δεν είναι... Παναθηναϊκός (2,50)

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και θέλει να μην αποδειχτεί… Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι ήταν η μόνη ομάδα το τελευταίο διάστημα που δεν έβαλε γκολ στην ΑΕΚ, η οποία προερχόταν από πέντε διαδοχικά παιχνίδια στα οποία δεχόταν έστω ένα.

Μια ΑΕΚ η οποία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αμυντικά, με τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε πρακτικά μέσα στην περιοχή της, προσπαθώντας να αποκρούσει τις αντίπαλες επιθέσεις. Από τύχη κράτησε το μηδέν και από την παροιμιώδη αστοχία των παικτών του Παναθηναϊκού, οι αμυντικές αδυναμίες ωστόσο παραμένουν.

Από την πλευρά του ο Αστέρας ηττήθηκε οριακά με 1-0 από την Αρη, παιχνίδι στο οποίο είχε τις καλές στιγμές του για να ισοφαρίσει, βρίσκεται όμως σε σχετικά καλό «φεγγάρι» επιθετικά. Νωρίτερα είχε συντρίψει τον Ατρόμητο με το εκκωφαντικό 6-2 ενώ αμέσως πριν είχε αποσπάσει το 1-1 από τον Ιωνικό.

Παιχνίδι λοιπόν στο οποίο υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να δούμε ανοιχτό ρυθμό και γκολ και από τις δύο πλευρές. Το συνδυαστικό του Goal/Goal με το Over 2,5 πληρώνει το ελκυστικό 2,50 και αξίζει να αναζητηθεί!

EASY MEDIANETWORK
Close