Νικητής Survivor: Ο κόσμος κάνει τη μεγάλη έκπληξη στο 90'

Νικητής Survivor: Ο κόσμος κάνει τη μεγάλη έκπληξη στο 90'

Ας μην κοροϊδευόμαστε. Ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor δεν θα βρίσκεται ούτε σήμερα στο στούντιο. Είναι ο Τζέιμς Καφετζής και όλοι γνωρίζουν ότι να δεν είχε αποχωρήσει, θα έκανε περίπατο το βράδυ.

Τα νέα δεδομένα όμως έφεραν Κατσούλη- Μπόγδανο στον τελικό. Θέμα για το ποιος είναι καλύτερος αθλητής εκ των δυο δεν τίθεται. Στα αγωνίσματα ο Κατσούλης είναι ίσως ο κορυφαίος παίκτης που έχει περάσει ποτέ από ελληνικό Survivor.

Στον τελικό όμως έχει ένα μεγάλο ντεσαβαντάζ. Δεν υπάρχουν αγωνίσματα για να δείξει ξανά την αξία του και να επηρεάσει υπέρ του τον κόσμο. Στον τελικό μιλάει πιο πολύ το συναίσθημα και εκεί ο Μπόγδανος είναι μανούλα. Σε αντίθεση με τον Κατσούλη ο Ηλίας δεν έχει κοινό που τον αντιπαθεί.

Τον Μπόγδανο ή τον συμπαθείς ή σου είναι αδιάφορος. Γι’ αυτό και είναι πιο εύκολο σε ένα σύστημα με θετική ψήφο να την πάρει ακόμα και από εκείνους που στην αρχή του τελικού είχαν αποφασίσει να μην ψηφίσουν. Ο Μπόγδανος στην πραγματικότητα είναι ο φίλος που όλοι θα θέλαμε να είχαμε.

Καλό παιδί, καλός παίκτης και στα δύσκολα είναι πάντα εκεί για να σε βοηθήσει (αν και ελαφρώς…κλαψιάρης). Γι’ αυτό αν και όλα τα προγνωστικά δίνουν Κατσούλη εμείς θα στηρίξουμε την έκπληξη του Ηλία Μπόγδανου. Δυστυχώς για τον Σάκη η συναισθηματική ψήφος του τελικού είναι πιο ισχυρή από τις επιδόσεις στα αγωνίσματα…

Διαβάστε επίσης: Μετά την ατάκα του Λιανού: Η ψήφος- κλειδί που έκρινε τη νίκη του Σάκη Κατσούλη

EASY MEDIANETWORK
Close