Μόνο αυτή μπορεί να του το χαλάσει: «Έμπλεξε» σοβαρά ο Πεπ

Μόνο αυτή μπορεί να του το χαλάσει: «Έμπλεξε» σοβαρά ο Πεπ

Το μεγαλύτερο ματς της ημέρας, αναμφίβολα είναι ο τελικός κυπέλλου της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου. Ένα πολύ ιδιαίτερο συναπάντημα, αφού για πρώτη φορά στα 151 χρόνια ιστορίας του θεσμού τα δύο μεγάλα κλαμπ του Μάντσεστερ θα μονομαχήσουν σε τελικό!

Η Σίτι του Πεπ είναι φέτος μακράν η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης. Κατέκτησε την Premier League για πέμπτη φορά την τελευταία εξαετία και έφτασε στον τελικό του Champions League, αποκλείοντας στα προημιτελικά και τα ημιτελικά με εμφατικές νίκες εντός έδρας την Μπάγερν (3-0) και τη Ρεάλ (4-0) αντίστοιχα.

Μάλιστα, στα τρία τελευταία ματς του πρωταθλήματος, έχοντας εξασφαλισμένο τον τίτλο, ο Πεπ βρήκε την ευκαιρία να κάνει ροτέισον και να φρεσκάρει τους βασικούς του. Απέφυγε έτσι δυσάρεστα προβλήματα και σήμερα θα κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Από την άλλη, η Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε φέτος σαφή βήματα προόδου με τον Έρικ Τεν Χαγ στον πάγκο. Τερμάτισε τρίτη στην Premier League και θα επιστρέψει στο Champions League, μετά το φετινό διάλειμμα. Επίσης, πανηγύρισε το Λιγκ Καπ τον περασμένο Φεβρουάριο, το πρώτο τρόπαιο της μετά το 2017!

Οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν κατακτήσει 12 φορές το κύπελλο Αγγλίας, διπλάσιες από τη Σίτι, ωστόσο τελευταία φορά αναδείχθηκαν κυπελλούχοι το 2016.

Οι μπουκ όπως ήταν αναμενόμενο δίνουν γκράντε φαβορί τη μηχανή του Πεπ σε αποδόσεις στο 1.50-1.55, ωστόσο σε έναν τόσο ιδιαίτερο τελικό, όπου όλο το Μάντσεστερ θα μετακομίσει στο Λονδίνο, οι συγκεκριμένες αποδόσεις δεν έχουν κανέναν στοιχηματικό νόημα.

Άλλωστε, η Γιουνάιτεντ έχει κι ένα έξτρα κίνητρο απόψε, προκειμένου να ανακόψει την ξέφρενη πορεία της Σίτι. Οι “κόκκινοι διάβολοι” είναι η μοναδική ομάδα στην Αγγλία που έχει κάνει τρεμπλ. Προφανώς μιλάμε για το ιστορικό 1999, όταν επί Σερ Αλεξ, πήρε την Premier League, κέρδισε στον τελικό του FA Cup τη Νιούκαστλ και στον δραματικό τελικό του Champions League, την Μπάγερν.

Έκτοτε, καμία ομάδα από το Νησί δεν πέτυχε κάτι παρόμοιο. Φέτος όμως, η Σίτι δείχνει πιο κοντά από ποτέ, δεδομένου ότι απέχει ουσιαστικά μόλις δύο νίκες από ένα εκπληκτικό επίτευγμα (το άλλο Σάββατο παίζει με την Ιντερ στον τελικό του Champions League).

Αν λοιπόν, υπάρχει ένας αντίπαλος να διατυπώσει σαφείς αντιρρήσεις, αυτός είναι η Γιουνάιτεντ, η οποία θα… σκυλιάσει για να φράξει το δρόμο των “πολιτών” προς το τρεμπλ. Προφανώς, δεν είναι καθόλου εύκολο για καμία ομάδα φέτος να φρενάρει τη Σίτι και για αυτό άλλωστε το διπλό ξεπερνάει ακόμη και το 6.50!

Η Γιουνάιτεντ πάντως, ακόμη και να χάσει, θα το κάνει λογικά με μάχη, αίμα και ιδρώτα. Δεν αποκλείεται λοιπόν να οδηγήσει τον τελικό, τουλάχιστον στην παράταση. Φυσικά, για να γίνει αυτό θα πρέπει αμυντικά να κάνει το τέλειο ματς, κρατώντας το σκορ χαμηλά.

Το Χ2 προσφέρεται στο 2.50 και μαζί με το Under 3,5 φτάνουμε σε απόδοση 3.40. Ας μην ξεχνάμε ότι στο μεταξύ τους ματς για το πρωτάθλημα, στο Ολντ Τράφορντ, η Γιουνάιτεντ είχε κερδίσει με 2-1 τη Σίτι τον περασμένο Ιανουάριο.

EASY MEDIANETWORK
Close