Μετά τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ: Αυτό είναι το νο1 φαβορί των στοιχηματικών για την κατάκτηση της Super League!

Μετά τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ: Αυτό είναι το νο1 φαβορί των στοιχηματικών για την κατάκτηση της Super League!

Ακόμα και οι μπουκ έχουν διχαστεί…

Είναι σπάνιο, αλλά συμβαίνει. Να, ας πούμε στην Ισπανία, η Χιρόνα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας (με παιχνίδι περισσότερο), αλλά οι μπουκ βλέπουν απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος την Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ίδιο και στην Premier League. Εκεί, η Λίβερπουλ βρίσκεται στο +5 στην κορυφή (πάλι με παιχνίδι περισσότερο), αλλά οι στοιχηματικές εταιρίες εκτιμούν ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να το σηκώσει στο τέλος.

Πρωτάθλημα των ανατροπών

Στην Ελλάδα, οι αποδόσεις φέτος αλλάζουν εβδομάδα με την εβδομάδα. Ο ΠΑΟΚ που ξεκίνησε ως τέταρτο φαβορί στο ξεκίνημα της σεζόν (το καλοκαίρι μάλιστα έδινε 12,00 απόδοση), σταδιακά πάει να γίνει πρώτο φαβορί και σε ότι αφορά τις στοιχηματικές αποδόσεις σε ότι αφορά την κατάκτηση της φετινής Super League.

Και λέμε «πάει», διότι δεν έχει γίνει ακόμα, τουλάχιστον στις περισσότερες. Ο Δικέφαλος του Βορρά απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής, μετά το 2-1 επί του Παναθηναϊκού και βρίσκεται στο +2 από την ΑΕΚ, την οποία φιλοξενεί μάλιστα στην Τούμπα σε 10 ημέρες, ωστόσο ακόμα δεν έχει πείσει τους μπουκ.

Παρότι έχει την πιο παραγωγική επίθεση και την πλέον αποδοτική άμυνα, παρότι οι περισσότεροι θεωρούν ότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, εντούτοις οι στοιχηματικές δεν έχουν πειστεί ακόμα!

Δελεαστικές αποδόσεις

Σε κάποιες εταιρίες, η ΑΕΚ παραμένει ακόμα το πρώτο φαβορί (με βραχεία κεφαλή πάντως) να φτάσει στο repeat και να σηκώσει και το φετινό πρωτάθλημα.

Σε κάποιες άλλες, η απόδοση των δύο Δικεφάλων είναι ακριβώς η ίδια.

Και μόνο σε μία, ο ΠΑΟΚ δίνεται πρώτο φαβορί.

Ωστόσο, οι αποδόσεις πια είναι πολύ κοντινές, σχεδόν ίδιες, τόσο για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, όσο και για αυτή του Ματίας Αλμείδα. Από 2,85 έως 3,00, πράγμα που δείχνει ότι τα πάντα μπορεί να κριθούν σε μία λεπτομέρεια.

Σε αυτό που συμφωνούν όλοι πια είναι πως ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρα πια τρίτο φαβορί και ο Ολυμπιακός πολύ μακρινό αουτσάιντερ, παρότι η διαφορά που τον χωρίζει από την κορυφή (6 βαθμοί) δεν είναι και τεράστια, με δεδομένο ότι έχουμε ακόμα 16 αγωνιστικές, οι οποίες είναι γεμάτες από ντέρμπι ανάμεσα στις ομάδες του Big-4.

EASY MEDIANETWORK
Close