Μετά τον Μέσι και ο Λεβαντόφσκι στην Παρί;

Μετά τον Μέσι και ο Λεβαντόφσκι στην Παρί;

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι διανύει την όγδοη σεζόν του στην Μπάγερν, ωστόσο η αποκάλυψή του ότι θέλει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του άναψε φωτιές στη Βαυαρία και έβαλε στην πρίζα πολλούς μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, που θα ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Πολωνό μπόμπερ.

Ο 33χρονος στράικερ πραγματοποίησε πέρυσι μία σπουδαία σεζόν, σημειώνοντας 41 γκολ σε 29 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα. Με αυτήν την επίδοση έσπασε το ρεκόρ που κρατούσε από τη δεκαετία του 70’ ο αείμνηστος Γκερντ Μίλερ με 40 γκολ.

Ο Λέβα έχει συμβόλαιο ως το 2023 με την Μπάγερν και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αναμένεται μέσα στην επόμενη διετία να αποχωρήσει από το Μόναχο. Οι Βαυαροί δεν βιάζονται να ανανεώσουν το συμβόλαιό του, αφού στοχεύουν να τον αντικαταστήσουν με τον Ερλινγκ Χάαλαντ, παρόλα αυτά μοιάζει πολύ δύσκολο να αποδεχθούν να τον παραχωρήσουν φέτος, λίγες ημέρες πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο.

Η Μπάγερν αυτήν τη στιγμή κοστολογεί τον Λεβαντόφσκι στα 117 εκατ. ευρώ. Πρώτο φαβορί για επόμενη ομάδα του Λέβα μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου θεωρείται η Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 5,00. Κάτι λογικό, αφού η Σίτι μετά την αποχώρηση του Σέρχιο Αγουέρο χρειάζεται επιθετικό και προς το παρόν η υπόθεση Χάρι Κέιν δεν προχωρά. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε παίκτη του τον Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν και οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις.

Την τελευταία ώρα πάντως κυκλοφορούν πληροφορίες ότι ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Πίνι Ζάχαβι, ταξίδεψε στο Παρίσι και ξεκίνησε συζητήσεις με την Παρί Σ.Ζ.! Αυτήν τη στιγμή ο γαλλικός σύλλογος θεωρείται δεύτερο φαβορί για την απόκτηση του Πολωνού στράικερ στο 10,00.

Το σενάριο με τον Λέβα να ακολουθεί το δρόμο του Μέσι προς το Παρίσι δεν μπορεί να θεωρηθεί απίθανο, διότι η Ρεάλ παλεύει να κάνει το μεγάλο κόλπο με τον Κίλιαν Εμπαμπέ, άρα δεν αποκλείεται να προκύψει ένα τρομερό ντόμινο, που θα φέρει τον κορυφαίο σκόρερ της Μπουντεσλίγκα στην πόλη του φωτός.

EASY MEDIANETWORK
Close