Μετά τα πρώτα δείγματα γραφής: Τι ποσοστό δίνουν πλέον οι στοιχηματικές σε ΑΕΚ-ΠΑΟ για να μπουν σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ

Μετά τα πρώτα δείγματα γραφής: Τι ποσοστό δίνουν πλέον οι στοιχηματικές σε ΑΕΚ-ΠΑΟ για να μπουν σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ

Τι ωραία που θα στρώνει… στην Ελλάδα το “σεντόνι”. Η χώρα μας εκπροσωπείται διπλά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τη φετινή σεζόν και τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Παναθηναϊκός ονειρεύονται την επιστροφή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η μεν Ένωση μετά από πέντε χρόνια και οι Πράσινοι έπειτα από περισσότερο από μία δεκαετία.

Το Τριφύλλι έκανε ήδη το πρώτο σημαντικό βήμα για το ευρωπαϊκό μέλλον του κι αύριο το βράδυ θέλει να τσεκάρει την πρόκριση επί της Ντνίπρο στη Λεωφόρο, μετά το 1-3 στο πρώτο παιχνίδι. Μία πρόκριση που όχι μόνο θα φέρει την ομάδα του Γιοβάνοβιτς στον 3ο προκριματικό του Champions League, αλλά του εξασφαλίζει και την παρουσία -κατ’ ελάχιστο- στους ομίλους του Europa League.

Βεβαίως στην επόμενη φάση το έργο του Τριφυλλιού θα είναι πολύ δύσκολο. Όπως δύσκολη θα είναι και η αποστολή της ΑΕΚ, που ρίχνει στη δική της ευρωπαϊκή μάχη. Ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μαρσέιγ και οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα τεθούν αντιμέτωποι με την πολύπειρη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Προφανώς ο δρόμος της Ένωσης είναι πιο βατός, πλην όμως διόλου εύκολος. Βέβαια η ομάδα του Αλμέιδα πιστοποίησε και στο χθεσινό, τελευταίο φιλικό παιχνίδι της κόντρα στην Τραμπζονσπόρ (1-3), ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Σε… beast mode, από εκεί ακριβώς που έκλεισε την περασμένη σεζόν, η ΑΕΚ ετοιμάζεται να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα για την είσοδο στους ομίλους. Εφόσον ξεπεράσει άλλωστε το εμπόδιο της Ντιναμό, ακολούθως το έργο της θα είναι πιο εύκολο, καθώς ο αντίπαλος στα πλέι οφ του Champions League θα είναι χαμηλότερου επιπέδου.

Επειδή λοιπόν το σενάριο να μπει η ΑΕΚ στους ομίλους μοιάζει, όχι εύκολο μεν, αλλά σίγουρα απολύτως ρεαλιστικό, οι μπουκ είναι απόλυτα υποψιασμένοι και το πληρώνουν στο 3,50.

Πιο δύσκολος ο δρόμος του Παναθηναϊκού, αλλά κι εκείνος στα πλέι οφ θα έχει πιο εύκολο έργο αν κάνει τη μεγάλη υπέρβαση κόντρα στη Μαρσέιγ. Προφανώς οι Γάλλοι είναι το γκραν φαβορί. Ενισχύθηκαν με κάποιους σπουδαίους παίκτες, προεξάρχοντος του Ομπαμεγιάνγκ. Σίγουρα δεν είναι ανίκητοι, ο Παναθηναϊκός έχει τις πιθανότητές του και θα τις διεκδικήσει μέχρι κεραίας. Έδειξε άλλωστε κόντρα στην Ντνίπρο ότι έχει δυνατότητες να προχωρήσει και σαφώς περισσότερες ποιοτικές λύσεις.

Η ενδεχόμενη πρόκριση επί της Μαρσέιγ όμως, θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για τους ομίλους, αφού και για τους Πράσινους ακολουθεί πιο εύκολος αντίπαλος, μιας και θα πάρουν τους βαθμούς των Γάλλων στη βαθμολογία της UEFA. Στο 7,00 αυτή τη στιγμή να τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να… στρώσει σεντόνι. Κι όσοι πιστοί…

EASY MEDIANETWORK
Close