Μέσι τέλος...

Μέσι τέλος...

Η έλευση του Λιονέλ Μέσι στο Παρίσι, τον Αύγουστο του 2021 προκάλεσε τεράστιο κρότο, καθώς άφησε πίσω του μία θητεία 15 ολόκληρων χρόνων στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Η Παρί υποδέχθηκε σαν βασιλιά τον Λίο, ωστόσο μετά από 1,5 χρόνο ο 35χρονος Αργεντινός σκέφτεται ήδη την αποχώρηση από τη γαλλική πρωτεύουσα.

Την Τετάρτη, ο πατέρας του Μέσι, είχε συνάντηση με τους διοικούντες την Παρί και συζήτησαν για πολλοστή φορά το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους, χωρίς ωστόσο να προκύψει συμφωνία. Ως γνωστόν, ο πρώην άσος της Μπάρτσα έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γαλλίας μέχρι τον Ιούνιο του 2023 και φαίνεται πως ήδη εξετάζει προτάσεις από άλλους συλλόγους για το μέλλον του.

Πολύ σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση του Μέσι θα παίξει ασφαλώς η πορεία της Παρί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπάγερν, την Τρίτη, η γαλλική ομάδα κινδυνεύει να αποκλειστεί πρόωρα από την κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση και μία τέτοια εξέλιξη είναι πολύ πιθανό να… επιταχύνει τη φυγή του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Στον διεθνή Τύπο, αναφέρεται έντονο ενδιαφέρον της Ιντερ Μαϊάμι. Ιδιοκτήτης της ομάδας είναι ο Ντέιβιν Μπέκαμ, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Μέσι και κάνει προσπάθεια να τον φέρει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να παίξει στο MLS.

Βέβαια, είναι άγνωστο αν ο Μέσι επιθυμεί να φύγει από τη “γηραιά Αλβιώνα” ή θεωρεί ότι το σώμα του μπορεί ακόμη να ανταποκριθεί στους εξαντλητικούς ρυθμούς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Πάρα πολλοί οπαδοί του Αργεντινού άσου θα επιθυμούσαν την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, προκειμένου να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που μεγαλούργησε κατακτώντας τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ.

Υπάρχουν ωστόσο και ακόμη πιο ρομαντικοί, που θα ήθελαν να δουν τον Μέσι να επιστρέφει στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στη γενέτειρά του, το Ροσάριο, για να παίξει στην ομάδα, που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, όταν ήταν ακόμη παιδάκι, τη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Από την άλλη, δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο ο Μέσι να ακολουθήσει το δρόμο του Ρονάλντο και να πάει σε κάποιο αραβικό πρωτάθλημα, καθαρά για οικονομικούς λόγους. Άλλωστε, η Αλ Χιλάλ φαίνεται διατεθειμένη να προσφέρει γη και ύδωρ στα πόδια του Μέσι για να τον πείσει.

EASY MEDIANETWORK
Close