Μέσα στην Opap Arena: Πόσο δίνουν οι στοιχηματικές το ενδεχόμενο εντός έδρας ήττας της ΑΕΚ στα play offs

Μέσα στην Opap Arena: Πόσο δίνουν οι στοιχηματικές το ενδεχόμενο εντός έδρας ήττας της ΑΕΚ στα play offs

Τι ματσάρες βλέπουμε αδέρφια σε αυτά τα πλέι οφ; Το ξέραμε ότι έχουμε να κάνουμε με το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ever. Το ξέραμε ότι θα… πέσουν κορμιά στο μίνι πρωτάθλημα, ότι θα δούμε ανατροπές και συνεχείς αλλαγές σκηνικού. Αλλά κάθε αγωνιστική που περνάει, το πράγμα γίνεται ολοένα και καλύτερο.

Δείτε για παράδειγμα το κυριακάτικο ΑΕΚ-Άρης. Πολλοί περίμεναν ότι οι αποκαμωμένοι Θεσσαλονικείς θα πάνε σα… πρόβατο επί σφαγής στη Ν.Φιλαδέλφεια. Φευ! Η ομάδα του Τερζή στάθηκε εξαιρετικά, έχασε ευκαιρίες κι αν ήταν λίγο πιο τυχερή, θα μπορούσε να έχει κάνει δεύτερη σερί μεγάλη ζημιά μέσα στην Αθήνα. Εν τέλει λύγισε από μία γκολάρα του Τσούμπερ στα χασομέρια.

Και στο ντέρμπι της Λεωφόρου όμως, περίμενε κανείς ότι θα είναι τόσο ισοπεδωτικός ο Παναθηναϊκός; Όταν μάλιστα ο Ολυμπιακός ερχόταν από μία τόσο εμφατική νίκη-ανατροπή επί του ΠΑΟΚ, αλλά τέσσερις ημέρες μετά… σερνόταν κι αισθάνεται τυχερός που έχασε μόνο με 2-0 από τον μεγάλο αντίπαλό του;

Αρκετά τα ενδιαφέροντα ειδικά στοιχήματα που μπορεί να ψάξει κανείς καθώς οδεύουμε στο φινάλε της σεζόν. Έχουμε αναφερθεί ξανά στο ενδεχόμενο να παραμείνει απόρθητη η “OPAP Arena” της στα πλέι οφ. Στην κανονική διάρκεια άλλωστε δεν κατάφερε στο… νήμα να το πετύχει, καθώς ηττήθηκε την τελευταία αγωνιστική από τον Ολυμπιακό με 3-1.

Τώρα, η ΑΕΚ έχει ήδη δώσει τα δύο από τα πέντε παιχνίδια της στη Ν.Φιλαδέλφεια, στο μίνι πρωτάθλημα. Με τον Παναθηναϊκό φλέρταρε έντονα με την ήττα και τελικά έμεινε στο 0-0. Με τον Άρη δεν ήταν κακή η ομάδα του Αλμέιδα, έγινε όμως ματς ροντέο και θα μπορούσε κάλλιστα να στραβώσει.

Επόμενος αντίπαλός της; Ο ΠΑΟΚ και ακολουθεί ο Ολυμπιακός μετά από μία εβδομάδα, ενώ ενδιάμεσα θα έχει παίξει στη Λεωφόρο. Ουσιαστικά σε αυτά τα δύο ματς κινδυνεύει να χάσει το αήττητο εντός έδρας στα πλέι οφ, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Βόλο.

Πόσο πιθανό είναι να έρθει μία ήττα για την ΑΕΚ, ενδεχόμενο που πληρώνει στο 1,85 από τη Stoiximan; Αρκετά θα εξαρτηθούν κι από την κατάσταση που θα βρίσκονται οι αντίπαλοί της. Για παράδειγμα το γεγονός πως θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό “καπάκι” από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όταν οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν δώσει εύκολο παιχνίδι νωρίτερα, με τον Βόλο, σίγουρα είναι ένα ντεσαβαντάζ.

Επίσης, με τον ΠΑΟΚ θα παίξει εμβόλιμα, αμέσως μετά τον Ολυμπιακό, που φυσικά, κανείς δεν ξέρει τι απώλειες μπορεί να της έχει επιφέρει, είτε με πιθανούς τραυματισμούς, είτε με τιμωρίες. Αυτό βέβαια ισχύει και για τον Δικέφαλο, που πριν τη Ν.Φιλαδέλφεια, θα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

EASY MEDIANETWORK
Close