Με τη "Βερντάο" του Αμπελ Φερέιρα

Με τη "Βερντάο" του Αμπελ Φερέιρα

Το Μπραζιλεϊράο ανοίγει την αυλαία του με το μεγάλο ματς ανάμεσα στη Φλαμένγκο και την Παλμέιρας, δύο δηλαδή εκ των βασικών φαβορί για τον τίτλο φέτος στη πρωτάθλημα Βραζιλίας.

Η Φλαμένγκο κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα, διότι κυριολεκτικά της το χάρισε την τελευταία αγωνιστική η Ιντερνασιονάλ. Από την άλλη πλευρά η «Βερντάο» του Αμπελ Φερέιρα μπορεί να έμεινε έβδομη στη Serie A, ωστόσο η χρονιά της ήταν απόλυτα επιτυχημένη αφού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής και κυπελλούχος Βραζιλίας.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν φέτος για το Σούπερ Καπ, με τη Φλαμένγκο να παίρνει τον τίτλο στα πέναλτι. Οι διαφορές τους όμως στο γήπεδο φάνηκε πως είναι πολύ μικρές.

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ κάνει εξαιρετική δουλειά στην Παλμέιρας, στην πρώτη του χρονιά εκεί κέρδισε δύο τρόπαια και σίγουρα θέλει να ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα με ένα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι στην κάτοχο του τίτλου. Για πρεμιέρα η ψαλίδα στο σετ είναι αρκετά μεγάλη και ο άσος του 1,80 δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η «Φλα» στο κεκλεισμένων των θυρών «Μαρακανά».

Η αξία λοιπόν βρίσκεται στο outsider με το Χ2 της ομάδας του Αμπελ Φερέιρα να πληρώνει 2,02 στην Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close