Τεράστια διαφορά: Τι δίνουν οι στοιχηματικές σε ΠΑΟ - Ολυμπιακό στο ντέρμπι των αιωνίων!

Με φόντο τη διαβολοβδομάδα: Πόσο δίνουν οι μπουκ σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για να πάνε στο Final 4;

Ραντεβού στο... Βερολίνο!

Απομένουν πλέον πέντε στροφές για το τέλος της μαραθώνιας κανονικής διάρκειας 34 αγωνιστικών στην  Euroleague, όμως όλα είναι στον αέρα.

Κανείς δεν ξέρει ακόμα αν οι δύο αιώνιοι θα βρίσκονται στην πρώτη εξάδα, που σημαίνει ότι θα γλιτώσουν τα play-in.

Κανείς δεν ξέρει αν θα είναι στην πρώτη τετράδα, που σημαίνει ότι θα έχουν τα πλεονέκτημα έδρας στα play-off.

Δεν υπάρχει τίποτα που να φανερώνει με ποιον μπορεί να σταυρώσουν ένα βήμα πριν το Final-4. Αυτή τη στιγμή, τα πιθανά ενδεχόμενα είναι περίπου… άπειρα.

Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός έχουν αυτή τη στιγμή ρεκόρ 18-11. Κι ότι αν κάνουν τουλάχιστον τέσσερις νίκες, λογικά  εξασφαλίζουν πλεονέκτημα έδρας…

Εύκολο, να το λες, δύσκολο να το κάνεις. Περισσότερα θα ξέρουμε μετά την τελευταία διαβολοβδομάδα της σεζόν.

Καθοριστική εβδομάδα

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πρώτα πάει στην Πόλη για να παίξει με την Αναντολού Εφές και εν συνεχεία φιλοξενεί την προτελευταία Βιλερμπάν.

Το 2 στα 2 μοιάζει να είναι μέσα στις δυνατότητας των ερυθρόλευκων.

Το τριφύλλι πάει πρώτα στο Βελιγράδι για να παίξει με τον αδιάφορο βαθμολογικά Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και εν συνεχεία φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα σε ένα all time classic ντέρμπι από τα παλιά. Εδώ, το 2 στα 2 είναι εφικτό, αλλά με πολύ μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας.

Στο Βερολίνο θα είναι ωραία…

Αν στο τέλος της εβδομάδες, δούμε τέσσερις ελληνικές νίκες, τότε το Final-4 θα έρθει ακόμα πιο κοντά και για τους δύο. Προς το παρόν, πάντως, οι μπουκ θεωρούν ότι και οι δύο έχουν πολύ μεγάλη τύχη για να βρεθούν στο Μόναχο.

Φαίνεται εξάλλου και από τις αποδόσεις. Ο Ολυμπιακός πληρώνει «μόλις» 1,80 για να βρεθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο ραντεβού των κορυφαίων, πολύ κοντά και ο Παναθηναϊκός με απόδοση που αγγίζει το 1,90.

Οι στοιχηματικές εταιρίες θεωρούν ότι οι αιώνιοι έχουν ότι χρειάζεται να φτάσουν ως το τέλος. Φτάνει πλέον να το αποδείξουν και στο παρκέ…

EASY MEDIANETWORK
Close