Ματς- κλειδί: Πόσο δίνει το διπλό του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό

Ματς- κλειδί: Πόσο δίνει το διπλό του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ πάει να παίξει ένα από τα τελευταία του χαρτιά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"...

Είναι ίσως το πιο περίεργο παιχνίδι της χρονιάς. Διότι έρχεται περίπου 72 ώρες μετά από μία ευρωπαϊκή Πέμπτη που άφησε πίσω της, εκτός από κούραση, ακραία συναισθήματα, η διαχείριση των οποίων είναι ένας παράγοντας που δεν μπορεί να υπολογιστεί με ακρίβεια.

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θα στηθούν στην σέντρα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 20:30 το βράδυ της Κυριακής, όμως δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να υπολογίσει τι εικόνα μπορεί να δείξουν.

Μεθυσμένη πολιτεία

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στον έβδομο ουρανό. Μία σεζόν που ξεκίνησε μαρτυρικά, εξελίσσεται ονειρικά. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έγραψε ιστορία στην Πόλη, προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όμως αυτό το μεθύσι κανείς δεν μπορεί να ξέρει για πόσο θα κρατήσει.

Ο Ολυμπιακός καταπονήθηκε απίστευτα από το παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ που κρίθηκε στην παράταση, ξόδεψε άπειρες δυνάμεις, ενώ οι παίκτες του έμειναν άυπνοι ως το πρωί της Παρασκευής, με το ταξίδι επιστροφής, την μεγαλειώδη υποδοχή, αλλά και την υπερένταση από τα ακραία συναισθήματα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα πάει αναγκαστικά σε μεγάλο rotation και είναι άγνωστο τι ενδεκάδα σκέφτεται, αλλά και τι εικόνα μπορεί να έχει αυτή.

Αίφνης, το πρωτάθλημα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην τεράστια πρόκληση ενός ευρωπαϊκού τελικού, όμως από την άλλη ο κόσμος στο «Καραϊσκάκης» μπορεί να του δώσει φτερά και πνοή την Κυριακή.

Τελευταίο χαρτί

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε καθαρά από την Μπριζ, υποτάχθηκε στην βελγική ανωτερότητα και αποχαιρέτισε την Ευρώπη, κάτι που τον πλήγωσε βαθιά και θα έχει επίπτωση στην ψυχολογία του.

Ο Δικέφαλος είναι μέσα στην μάχη του τίτλου, ωστόσο την τελευταία εβδομάδα είχε αρκετούς παίκτες (Μεϊτέ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Βιεϊρίνια) που ταλαιπωρήθηκαν από μία ίωση που άφησε τα κατάλοιπα της, στην εικόνα τους στο γήπεδο.

Παίρνει ποντάρισμα το διπλό

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πως μπορεί να εμφανιστούν την Κυριακή στο γήπεδο, τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο ΠΑΟΚ. Η διαχείριση των συναισθημάτων είναι δύσκολη υπόθεση και η πνευματική προεργασία θα είναι ζόρικη και για τους δύο προπονητές.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν προκύψει χαμένος το βράδυ της Κυριακής από το μεταξύ τους ματς, τότε σε μεγάλο βαθμό βγαίνει εκτός μάχης τίτλου, αφού τα περιθώρια πλέον είναι εξαιρετικά μικρά.

Ο ΠΑΟΚ, παρότι κέρδισε στην κανονική διάρκεια με 2-4 στο ίδιο γήπεδο, προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ. Οι τιμές του διπλού πριν τους αγώνες της Πέμπτης ήταν άνω του 4.00, όμως μετά τα νέα δεδομένα φαίνεται πως η νίκη του ΠΑΟΚ παίρνει τζίρο, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις αυτή τη στιγμή να βρίσκονται πέριξ του 3.30.

EASY MEDIANETWORK
Close