Λειψία-Ντόρτμουντ: Σηκώνουμε κούπα με ανεβασμένες αποδόσεις

Λειψία-Ντόρτμουντ: Σηκώνουμε κούπα με ανεβασμένες αποδόσεις

«Έξις δευτέρα φύσις» έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ή –για να το πούμε σε εκλαϊκευμένη δημοτική, «όποιος μικρός το μάθαινε, μεγάλος δεν το άφηνε». Παρακαλώ, μην πάει ο νους σε τίποτα πονηρές καταστάσεις αυτοϊκανοποίησης. Για μπάλα μιλάμε.

Λειψία και Ντόρτμουντ συγκρούονται εις το Βερολίνο στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, λίγες μέρες μόλις μετά το ωραιότατο και χορταστικότατο 3-2  της Μπορούσια για το πρωτάθλημα.

Βεβαίως ο τελικός δεν θα γίνει στο γήπεδό της, γεγονός που αφαιρεί όποιο πλεονέκτημα, χωρίς να επηρεάζει όμως και την επιθετική φύση των δύο γερμανικών… ΠΑΕ. Που έχουν στο μυαλό τους το γκολ πιο έντονα και από αρσενικά γκνου την σεξουαλική επαφή με θηλυκά την περίοδο της ωορρηξίας των. Λίγους μήνες δηλαδή πριν ξεκινήσει η μεγάλη μετανάστευση στο Σερενγκέτι που γίνεται μόνο και μόνο για να τραφούν οι κροκόδειλοι στους νερόλακους και τα ποτάμια από την οποία θα περάσουν τα κοπάδια.

Γιατί αγαπητέ αναγνώστη να ακολουθήσεις κι εσύ στο κοπάδι του οπαδισμού και να πάρεις στοιχηματικά το μέρος της μιας ή της άλλης στο παιχνίδι, όταν μιλάμε για ένα τόσο ισορροπημένο παίγνιο από κάθε άποψη; Μην είσαι γκνου! Κάθισε να απολαύσεις το ματς με την ανωτερότητα που δείχνουν ιστορικά οι Ελβετοί. Κι επειδή και η φύση και η μεταξύ τους προϊστορία δείχνει πολλά γκολ, σκεφτείτε και την αξία του G/G και Over 3,5 στο 2,72.

Το Κύπελλο ας το πάρει όποια θέλει, αλλά το παραδάκι ή εμείς ή κανείς.

EASY MEDIANETWORK
Close