Λείπει ο παικταράς της Γεωργίας, ευκαιρία για το Κόσοβο (3,15)

Λείπει ο παικταράς της Γεωργίας, ευκαιρία για το Κόσοβο (3,15)

Για τον προκριματικό όμιλο της Ελλάδας, η Γεωργία φιλοξενεί στο Μπατούμι το Κόσοβο. Η Γεωργία έχει ξεκινήσει τον όμιλο με έναν βαθμό σε τρία ματς, αυτόν που πήρε στο ΟΑΚΑ από την εθνική μας. Αντίθετα, το Κόσοβο έχει γνωρίσει δύο ήττες, κόντρα σε Σουηδία και Ισπανία.

Φαινομενικά οι δύο ομάδες είναι πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο ποιοτικά, ωστόσο οι Γεωργιανοί θα παραταχθούν απόψε (19:00) χωρίς τον κορυφαίο τους παίκτη. Ο εξτρέμ Κβαρατσχέλια (Ρούμπιν Καζάν), που έχει σκοράρει και τα δύο γκολ της Γεωργίας στον όμιλο, είναι τραυματίας και θα απουσιάσει. Πρόκειται για μία απώλεια που αλλάζει τις ισορροπίες.

Επίσης, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι το ματς θα διεξαχθεί χωρίς θεατές, άρα ουσιαστικά δεν υφίσταται σημαντικό πλεονέκτημα έδρας για τους Γεωργιανούς.

Οι Κοσοβάροι έχουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες στην αποστολή τους, όπως ο Ράσιτσα της Νόριτς, ο Βοϊβόντα της Τορίνο, ο Ουϊκάνι της Εμπολι, ο Ραχμάνι της Νάπολι και ο Βάλον Μπερίσα της Ρεμς. Σε τιμές όπως στο 3,15 της Stoiximan το ρίσκο στο διπλό αξίζει.

EASY MEDIANETWORK
Close