Λαϊκή απαίτηση για "μπλόκο"

Λαϊκή απαίτηση για "μπλόκο"

Ντερμπάρα στο γαλλικό βορρά την Παρασκευή το βράδυ ανάμεσα στη Λανς και τη Λιλ, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Η μεν Λανς παλεύει να βγει στην Ευρώπη μετά από 14 χρόνια, η δε Λιλ πάει να κάνει το ακατόρθωτο, δηλαδή να αφήσει δεύτερη την Παρί και να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά το 2011.

Αυτήν τη στιγμή η Λιλ είναι στο +1 από την Παρί κι αν κάνει το 3/3 στα εναπομείναντα ματς θα εκθρονίσει τους Παριζιάνους. Αυτό πάντως είναι ένα σενάριο που ούτε θέλουν να το σκέφτονται οι οπαδοί της Λανς. Βλέπετε, ανάμεσα στις δύο ομάδες το μίσος είναι ασίγαστο και πολλές φορές ένθεν κακείθεν η αποτυχία του αιώνιου αντιπάλου δίνει μεγαλύτερη χαρά.

Πανό σε ολόκληρη την πόλη υπενθυμίζουν στους παίκτες της Λανς τη λαϊκή απαίτηση να στήσουν «μπλόκο» στη Λιλ για να της φράξουν το δρόμο προς τον τίτλο. Μάλιστα, οι Γάλλοι… Τσουκαλάδες της Λανς επισκέφτηκαν την τελευταία προπόνηση της ομάδας για να την «ντοπάρουν» ψυχολογικά και θα τη συνοδεύσουν την ημέρα του αγώνα ως το γήπεδο.

Το πιο ανησυχητικό όμως για τη Λιλ είναι ότι η Λανς φέτος δεν είναι αντίπαλος της πλάκας. Τουναντίον, έτρεχε αήττητο σερί 13 αγωνιστικών πριν χάσει οριακά την προηγούμενη στο Παρίσι από την Παρί.

Όπως καταλαβαίνεις παίκτη μου οι τιμές φαβορί της Λιλ είναι επίφοβες και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι από τα αρχικά 1,75-1,80 έχει ήδη φτάσει στο 1,90+. Η αξία παραμένει ασφαλώς στην κόντρα με τον άσο σε dnb να φτάνει σε επίπεδα τριπλασιασμού στην Betshop.

EASY MEDIANETWORK
Close