Κόντρα στη λογική των μεγάλων σερί (4,40)

Κόντρα στη λογική των μεγάλων σερί (4,40)

Η Νόρμπι είναι μια μικρομεσαία ομάδα στο σουηδικό ποδόσφαιρο, με μόλις μία παρουσία στην 1η κατηγορία της χώρας, στο μακρινό 1955/1956. Εκτοτε βρίσκεται μεταξύ 2ης και 3ης κατηγορίας, παίζει στη Superettan (2o επίπεδο) από το 2017 και έχει να επιδείξει ως καλύτερη την ένατη θέση, που κατέκτησε στο 2019.

Φέτος παραδόξως κάνει πρωταγωνιστική πορεία, μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες και μετά το 2-1 επί της Εσκιλστούνα ανέβηκε στην κορυφή, έστω με ματς περισσότερο και ισόβαθμη της Βάρναμο. Αλλά η εκτίμηση είναι πως η… κυρία Νόρμπι δεν έγινε ξαφνικά η ομαδάρα και το φόβητρο της κατηγορίας, ώστε να δίνεται καυτό φαβορί στο 1,80, με αντίπαλο μια σημαντική ομάδα για το επίπεδο αυτό, την Γκάις.

Η Γκάις ξεκίνησε τη χρονιά με 3-1-0 αλλά στα τελευταία περνά μια αγωνιστική ύφεση, μετρά τρεις σερί ήττες, την τελευταία από την ισχυρή Χέλσινγκμποργκ με 1-0. Σε αυτό και παρότι έπαιζε από το 30’ με δέκα παίκτες ήταν ανταγωνιστική και είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.

Και επειδή παιχταράδες μου, έχω το… χούι να κοντράρω τα μεγάλα σερί, όταν αναζητώ την… Outsider-άρα, τέσσερις σερί νίκες η Νόρμπι, τρεις διαδοχικές ήττες η Γκάις, η ιδανική ευκαιρία για να δούμε την Γκάις να επιστρέφει στις νίκες. Το 4,40 μάξιμουμ στο διπλό είναι μια σούπερ τιμή για να κυνηγήσουμε.

EASY MEDIANETWORK
Close