Κόντρα στα προβλήματα (2,40)

Κόντρα στα προβλήματα (2,40)

Δύσκολο το εγχείρημα να κοντράρουμε την Αταλάντα στην πρεμιέρα της Serie A και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τορίνο, όμως υπάρχουν κάποιοι λόγοι που ωθούν προς αυτό και περνώ αμέσως στο… παρασύνθημα.

Ομάδα τοπ επιπέδου η Αταλάντα και είναι λογικό που διέθεσε πολλούς παίκτες στις εθνικές ομάδες, οι οποίοι έπαιξαν σε Euro kai Copa America το καλοκαίρι. Ετσι ο Τζαμπιέρο Γκασπερίνι δεν είχε διαθέσιμους αρκετούς στην προετοιμασία, η οποία διεξήχθη μετ’ εμποδίων.

Και κατόπιν τα αγωνιστικά προβλήματα. Από την περσινή σεζόν χρωστούν αγωνιστική τιμωρίας οι βασικότατοι μέσοι Φρόιλερ και Ντε Ρόον καθώς και ο αρχηγός στόπερ Τολόι, ενώ λόγω τραυματισμού θα απουσιάσουν ο περσινός δεύτερος σκόρερ, κρίσιμος φορ Ζαπάτα, ο δεξιός ακραίος Χάτεμπουρ και ίσως και ο σημαντικός μεσοεπιθετικός Μαλινόβσκι, που πέρυσι βγήκε πρώτος στις ασίστ στη Serie A.

Οσο και αν η Τόρο δεν πείθει επίσης με την αγωνιστική της εικόνα, έχοντας μόλις ένα γκολ σε τέσσερα ματς προετοιμασίας και κυπέλλου το καλοκαίρι, θα πάρω το ρίσκο στην κόντρα της Αταλάντα, φυσικά με κάλυψη στην ισοπαλία, στο 2,40 η διπλή ευκαιρία. Γνωρίζοντας πως στα δύο τελευταία παιχνίδια στο «Ολίμπικο Γκράντε Τορίνο» η Τόρο δέχτηκε 11 γκολ από την Αταλάντα…

EASY MEDIANETWORK
Close