Κόντρα στα προγνωστικά: Τι απόδοση δίνουν οι στοιχηματικές στον ΠΑΟ για πρόκριση επί της Μπράγκα

Κόντρα στα προγνωστικά: Τι απόδοση δίνουν οι στοιχηματικές στον ΠΑΟ για πρόκριση επί της Μπράγκα

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 στην Πορτογαλία από την Μπράγκα, στο πρώτο ματς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον καλείται να κάνει την ανατροπή στην Αθήνα, αν θέλει να βρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια.

Σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στη Μασσαλία, όπου ο Παναθηναϊκός βίωσε ένα εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε πολύ καλύτερα στην Μπράγκα. Παρότι λοιπόν, το τριφύλλι έσωσε την παρτίδα στις καθυστερήσεις με το γκολ του Μαντσίνι, συνολικά δεν υστέρησε έναντι των Πορτογάλων.

Αν μάλιστα, ο Σπόραρ έκανε το αυτονόητο μπροστά σε κενή εστία, το πιθανότερο ήταν πως ο Παναθηναϊκός θα επέστρεφε από την Ιβηρική μίνιμουμ με την ισοπαλία. Οι πράσινοι ουσιαστικά πλήρωσαν τέσσερα πράγματα. Τις κακές αποφάσεις του Παλάσιος στην τελική προσπάθεια, στο καλό πρώτο ημίχρονο της ομάδας. Το κακό ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους. Την απίθανη ευκαιρία του Σπόραρ. Και την έλλειψη συγκέντρωσης στο 2-0 της Μπράγκα, το οποίο ήρθε από εκτέλεση πλαγίου.

Αν δεν είχε μπει το γκολ του Μαντσίνι στο τέλος, θα μιλούσαμε για ένα αποτέλεσμα μαγική εικόνα, όπως μαρτυρούν και τα xGoals (1,47-1,57). Ο Παναθηναϊκός ήταν, έστω οριακά, πιο απειλητικός από την ομάδα του Αρτούρ Ζορζ, είχε μέσα στην Πορτογαλία 48% κατοχή και σε κάθε περίπτωση έπαιξε το ματς στα ίσα και δεν ένιωσε σε κανένα σημείο τρομαγμένος, όπως για παράδειγμα στο Βελοντρόμ.

Φυσικά, η αποστολή του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς δεν θα είναι καθόλου εύκολη, αφού η Μπράγκα είναι μία εξαιρετικά τεχνική και γρήγορη ομάδα, που ξέρει να εκμεταλλεύεται τους κενούς χώρους με γρήγορες μεταβάσεις. Αυτό σημαίνει ότι το τριφύλλι θα πρέπει να ψάξει το γκολ με υπομονή και χωρίς να χάσει την ισορροπία του.

Οι μπουκ θεωρούν ότι η Μπράγκα παραμένει το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση και την προσφέρουν κάτω από το 1,40. Μέσα όμως στο κατάμεστο, από 60.000 φίλους του Παναθηναϊκού, ΟΑΚΑ, τα δεδομένα θα είναι πολύ διαφορετικά.

Ο Παναθηναϊκός έχει ζήσει στο παρελθόν αξέχαστες ευρωπαϊκές βραδιές στο Ολυμπιακό Στάδιο και άπαντες εντός και εκτός της ομάδας πιστεύουν ότι το τριφύλλι μπορεί να προσθέσει ακόμη μία ένδοξη σελίδα στο ευρωπαϊκό του προφίλ. Στο 3.05 είναι η απόδοση του Παναθηναϊκού για να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είτε αυτό γίνει στην κανονική διάρκεια, είτε στην παράταση, είτε ακόμη και στα πέναλτι.

EASY MEDIANETWORK
Close