Κλείνει τους λογαριασμούς του με την Αρσεναλ

Κλείνει τους λογαριασμούς του με την Αρσεναλ

Η Βιγιαρεάλ βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της, καθώς έχει την ευκαιρία να προκριθεί για πρώτη φορά σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στο πρώτο ματς στο «Θεράμικα» κέρδισε 2-1 την Αρσεναλ, δεχόμενη τη μείωση του σκορ με ένα αρκετά συζητήσιμο πέναλτι και ενώ προηγουμένως είχε αγγίξει το 3-0.

Ο Ουνάι Εμερι θεωρείται ειδικός του Γιουρόπα Λιγκ, δεδομένου ότι το έχει κατακτήσει τρεις φορές, όντας τεχνικός της Σεβίλλης. Με την επιστροφή του στο Λονδίνο θα φροντίσει να κλείσει τους… λογαριασμούς που έχει κόντρα στην πρώην ομάδα του, την Αρσεναλ, από την οποία δεν έφυγε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Νοέμβριο του 2019.

Οι τάσεις αυτοκαταστροφής της Αρσεναλ είναι γνωστές. Οι «κανονιέρηδες» σε καμία περίπτωση δεν έχουν πείσει φέτος ότι μπορούν να ανταποκριθούν στα κρίσιμα και το γεγονός ότι θα πρέπει να επιτεθούν για να βρουν γκολ πρόκρισης, πιθανότατα θα τους κάνει ευάλωτους στις αντεπιθέσεις του «κίτρινου υποβρυχίου».

Η αξία εντοπίζεται ξεκάθαρα στο αουτσάιντερ, με το διπλό να ξεπερνάει το 4,30 και τη διπλή ευκαιρία (Χ2) να βρίσκεται στο ενδιαφέρον 2,05 στην Betshop.

EASY MEDIANETWORK
Close