Κλασικό διπλό εμβόλιμης αγωνιστικής στην Πρέμιερ (3,00)

Κλασικό διπλό εμβόλιμης αγωνιστικής στην Πρέμιερ (3,00)

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ και φυσικά στις εμβόλιμες αγωνιστικές πάντα παραμονεύουν εκπλήξεις και ανθίζουν τα αουτσάιντερ.

Το παιχνίδι που θα μας απασχολήσει είναι το Λιντς – Κρίσταλ Πάλας. Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα δεν βγάζει τον ενθουσιασμό που είχε πέρυσι στην πρώτη της σεζόν μετά την επάνοδό της στα σαλόνια της Πρέμιερ.

Προσπαθεί μεν να βελτιώσει τη βαθμολογική της συγκομιδή τσιμπώντας δεξιά-αριστερά πονταλάκια αλλά η εικόνα της συνολικά δεν πείθει και μοιραία παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Λιντς έχει μαζέψει 12 βαθμούς φέτος σε 13 αγώνες, εκ των οποίων οι οχτώ κόντρα στην ουραγό Νιούκαστλ, την 19η Νόριτς, την 18η Μπέρνλι και την 16η Γουότφορντ. Τα κουτσοκαταφέρνει δηλαδή κόντρα σε ομάδες της ουράς.

Η Κρίσταλ Πάλας από την άλλη ήταν αήττητη επτά αγωνιστικές (2-5-0) πριν χάσει με 2-1 από την ανεβασμένη, λόγω Στίβεν Τζέραρντ, Αστον Βίλα.

Η ομάδα το Πατρίκ Βιεϊρά έχει βγάλει διπλό φέτος στο Μάντσεστερ επί της Σίτι και έχει φέρει 2-2 εκτός έδρας με την Αρσεναλ και τη Γουέστ Χαμ, δύο δηλαδή ομάδες που κυνηγούν την τετράδα. Αποκλείεται λοιπόν να μασήσει στο Ελαντ Ρόουντ.

Αλλωστε, η Πάλας έχει εξαιρετική επαφή με τα δίχτυα, σκοράρει οχτώ σερί παιχνίδια και με την επιθετική τριάδα Ζαχά, Μπεντέκε, Εντουαρντ σίγουρα θα προκαλέσει προβλήματα στην αναξιόπιστη άμυνα της Λιντς.

Το διπλό προσφέρεται στο 3,00 κατά μέσο όρο και αξίζει το ρίσκο.

EASY MEDIANETWORK
Close