Με 1 αγωνιστική για το τέλος της κανονικής διάρκειας: Έχουν μπερδευτεί και οι book με τη φετινή Super League…

Και τώρα όλοι μέσα: Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που «λένε» οι στοιχηματικές για το φετινό πρωτάθλημα!

Μία κούπα, τέσσερις διεκδικητές…

Αλήθεια, αυτό το πρωτάθλημα ποιος θα το πάρει; Να, που γίναμε Premier League και μάλιστα καθόλου ειρωνικά.

Η ταπεινή Super League μαζί με το αγγλικό πρωτάθλημα είναι φέτος τα δύο πιο συναρπαστικά της Ευρώπης, το θερμόμετρο της αγωνίας για τον τελικό νικητή έχει χτυπήσει κόκκινο.

Όμως υπάρχει κάπου που εμείς οι υπερέχουμε. Η φετινή Premier League είναι υπόθεση τριών (Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι), την ώρα που η δική μας η Super League έχει τέσσερις διεκδικητές, ο καθένας με τις πιθανότητες του.

Επτάψυχος ΠΑΟΚ

Αυτό το γκολ του Μάγκομεντ Οζντόεφ στο 90ό λεπτό που διαμόρφωσε το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-2 στην οικονομία του πρωταθλήματος μπορεί να κάνει όλη την διαφορά, στην μάχη του τίτλου.

Προς το παρόν, διατήρησε τον Δικέφαλο του Βορρά στην κορυφή, αλλά συνάμα έφερε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό όλο και πιο κοντά σε αυτήν, σε απόσταση δύο και τεσσάρων βαθμών αντίστοιχα.

Μπορεί η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να διατηρείται στην κορυφή και μετά την τέταρτη αγωνιστική, έχοντας βγάλει τα δύο πιο δύσκολα εκτός έδρας ντέρμπι (με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό), ωστόσο οι στοιχηματικές εταιρίες δεν αλλάζουν άποψη σε ότι αφορά το πρώτο φαβορί.

Φαβορί η Ένωση

Η ΑΕΚ εξακολουθεί να έχει την πρώτη τύχη σύμφωνα με τους μπουκ, που θεωρούν ότι η Ένωση έχει το καλύτερο πρόγραμμα από εδώ και μετά. Ωστόσο, η απόδοση της να κατακτήσει το πρωτάθλημα έχει ανέβει αισθητά (γύρω στο 2,50), ενώ αρκετά κοντά βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ που πληρώνει περίπου τρεις φορές το ποντάρισμα σου.

Η μεγάλη διαφορά έγκειται όμως σε αυτούς που έρχονται από πίσω. Ο Παναθηναϊκός πλησίασε σε απόσταση δύο βαθμών την κορυφή, όμως έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια με ταξίδια τόσο στην Τούμπα, όσο και στην Νέα Φιλαδέλφεια, κάτι που κάνει τους μπουκ να δίνουν αποδόσεις άνω του 4,00 για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ

Μέσα στο κόλπο βρίσκεται και ο Ολυμπιακός. Οι στοιχηματικές εταιρίες τον θεωρούν πολύ μεγάλο αουτσάιντερ (γι’ αυτό και οι ερυθρόλευκοι πληρώνουν σε αποδόσεις άνω του 8,00), όμως έχουν αποδείξει πάμπολλες φορές φέτος ότι κανείς δεν μπορεί να τους ξεγράψει, όσο παραμένουν μαθηματικά μέσα στο κόλπο.

Η ουσία είναι μία. Ζούμε ίσως το κορυφαίο πρωτάθλημα όλων των εποχών. Ας το απολαύσουμε λοιπόν…

EASY MEDIANETWORK
Close