Ήρθε στον Παναθηναϊκό για να κάνει τη διαφορά αλλά έχει απογοητεύσει: Απόψε έχει την ευκαιρία να πάρει επιτέλους τα πάνω του

Ήρθε στον Παναθηναϊκό για να κάνει τη διαφορά αλλά έχει απογοητεύσει: Απόψε έχει την ευκαιρία να πάρει επιτέλους τα πάνω του

Η Σλοβενία ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro, κερδίζοντας την Πέμπτη, μέσα στην Αστάνα, με 2-1 το Καζακστάν. Τα κατάφερε μάλιστα με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Το συγκρότημα του Ματίας Κεκ συγκεντρώνει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, διότι στη Superleague αγωνίζονται τέσσερις διεθνείς Σλοβένοι. Ο Κούρτιτς του ΠΑΟΚ και φυσικά η τριάδα του Παναθηναϊκού, Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν. Ο Κούρτιτς και ο Σπόραρ δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή αυτή τη φορά από τον Κεκ, διότι είναι τραυματίες.

Αντίθετα, ο Βέρμπιτς και ο Τσέριν έπαιξαν βασικοί κόντρα στον Καζακστάν, με τον δεύτερο μάλιστα να έχει την ασίστ στο γκολ της ισοφάρισης στο 47′. Ο Τσέριν ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του και έβγαλε ολόκληρο το 90λεπτο. Ο Βέρμπιτς από την άλλη, έγινε αλλαγή στο 70′.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός είναι εδώ και αρκετό καιρό ντεφορμέ, με συνέπεια να έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού. Είναι ενδεικτικό ότι έχει να παίξει βασικός από τις 22 Ιανουαρίου και το βαρύ 0-3 από τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Έκτοτε, χρησιμοποιείται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μόνο ως αλλαγή στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε τη μεγάλη κίνηση τον Ιανουάριο, φέρνοντας από τον Άρη τον Μαντσίνι, ο οποίος πήρε άμεσα φανέλα βασικού και μαζί με τον Παλάσιος συνθέτουν πλέον το βασικό δίδυμο των εξτρέμ στην πράσινη ενδεκάδα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο Βέρμπιτς έχει τεθεί εντελώς εκτός πλάνων. Στον Παναθηναϊκό περίμεναν και περιμένουν πολύ περισσότερα πράγματα από τον πρώην άσο της Λέγκια Βαρσωβίας και της Ντιναμό Κιέβου. Και ελπίζουν, τώρα που η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία, να θυμηθεί τον καλό του εαυτό, διότι δεν περισσεύει κανένας στη μάχη που δίνει το “τριφύλλι” για τον τίτλο.

Το αποψινό ματς με το αδύναμο Σαν Μαρίνο είναι μία καλή ευκαιρία για να επιστρέψει στα γκολ ο Βέρμπιτς και να φτιάξει λίγο την ψυχολογία του, καθώς έχει να σκοράρει από τις αρχές Ιανουαρίου και το νικητήριο τέρμα στη Λιβαδειά, κόντρα στον Λεβαδειακό. Το ενδεχόμενο να σκοράρει απόψε ο άσος του Παναθηναϊκού προσφέρεται σε τιμές άνω του 2.00 και μαζί με το πιθανό Over 3,5 φτάνουμε μέχρι και το 2.40.

Το Σαν Μαρίνο, στις τρεις τελευταίες επισκέψεις του στη Σλοβενία έχασε με 5-0, 6-0 και 4-0 αντίστοιχα. Επίσης, στην προηγούμενη προκριματική φάση, ηττήθηκε εκτός έδρας με 4-0 από την Ουγγαρία και με 5-0 από τις Πολωνία, Αλβανία και Αγγλία.

EASY MEDIANETWORK
Close