Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Υπερβολικά τα 2,70 των μπουκ για τους πράσινους

Η πρόβλεψη Γιαννακόπουλου: Τι απόδοση δίνουν οι στοιχηματικές για ζευγάρι τελικού ΠΑΟ- Ρεάλ

Αν επαληθευτεί η προφητεία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, οι μπουκ θα χάσουν τον ύπνο τους…

Τώρα τελευταία το έχει ρίξει στις προβλέψεις. Κι όχι σε απλές, εύκολες προβλέψεις, αλλά πολύπλοκες. Να, για παράδειγμα είχε προβλέψει ότι ο Παναθηναϊκός θα αλώσει το Πριγκιπάτο, θα κερδίσει την Μονακό με ένα πόντο στο σπίτι της, με νικητήριο καλάθι του Σλούκα. Ε, στο μόνο που έπεσε έξω ήταν πως το νικητήριο καλάθι ήρθε από τον Μάριους Γκριγκόνις.

Αυτή τη φορά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το πήγε ακόμα πιο μακριά. Μεταξύ σοβαρού και αστείου προφήτεψε ότι ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ θα κατακτήσει την φετινή Ευρωλίγκα, επικρατώντας με 91-90 της Ρεάλ Μαδρίτης με καλάθι του Σλούκα!

Κοιτάξτε, αν τελικά όντως στον τελικό φτάσουν το τριφύλλι με την βασίλισσα, έστω και για fun bet αξίζει να ρίξει κανείς δύο φράγκα στο τελικό σκορ.

Μέχρι τότε, όμως μήπως πρέπει να λάβουμε σοβαρά την πρόβλεψη του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ και να ψάξουμε να βρούμε πόσο πληρώνει από τώρα ένα τέτοιο ζευγάρι για τελικό;

Διότι, αν το ξανασκεφτείς ακόμα και ιστορικά, ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν έχει επαληθευτεί ποτέ μέχρι σήμερα, πράγμα εξαιρετικά οξύμωρο.

Το τριφύλλι έχει κατακτήσει 6 φορές την Ευρωλίγκα, παίζοντας τελικούς απέναντι σε Μπαρτσελόνα, Μακάμπι (δις), Βίρτους Μπολόνια, ΤΣΣΚΑ Μόσχας (δις) και έχει παίξει ακόμα έναν τελικό απέναντι στην ομάδα του Τελ-Αβίβ.

Στατιστικά να το δει κάποιος είναι απίστευτο που δύο ομάδες, οι οποίες έχουν παίξει αθροιστικά σε 27 τελικούς μιας διοργάνωσης (20 η Ρεάλ Μαδρίτης, 7 ο Παναθηναϊκός) να μην έχουν παίξει ποτέ μεταξύ τους σε ματς που θα κρίνει τίτλο!

Υπό αυτό το πρίσμα, στατιστικά κάποτε πρέπει να γίνει κι αυτό, εφόσον μιλάμε για δύο ομάδες θρύλους που κάθε χρόνο διεκδικούν την διοργάνωση!

Η «βασίλισσα» μόνο με ένα θαύμα θα χάσει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια που θα της δώσει το απόλυτο αβαντάζ έδρας για το Φάιναλ-4 του Μονάχου.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός παραμένει σταθερά εδώ και κάποιες εβδομάδες κοντά στην 4η θέση που δίνει και σε αυτόν πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ.

Παρότι οι GM της διοργάνωσης σε μία πρόσφατη μυστική ψηφοφορία τους δεν συγκαταλέγουν το τριφύλλι ανάμεσα στα φαβορί για το Final-4, εντούτοις ένα τέτοιο ενδεχόμενο μόνο μακρινό ή απίθανο δεν είναι.

Κι αν ψάξει αρκετά κάποιος στις στοιχηματικές εταιρίες μπορεί από τώρα να ποντάρει πάνω στην προφητεία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τελικό Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός, σε πολύ καλοπληρωμένες τιμές που ξεκινάνε από το 14 και μπορούν να φτάσουν μέχρι το 25.

Αν μάλιστα ένα τέτοιο στοίχημα μπορεί να συνδυαστεί και με κατάκτηση της κούπας από το τριφύλλι, τότε καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε για ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, με τον ιδιοκτήτη της πράσινης ΚΑΕ να δίνει μία πρόβλεψη που αν επαληθευτεί θα κάνει τους μπουκ να τραβάνε τα μαλλιά τους…

EASY MEDIANETWORK
Close