Όνειρο θερινής νυκτός: Αυτή είναι πλέον η απόδοση των στοιχηματικών για να προκριθεί η Ελλάδα

Η μητέρα των μαχών: Οι εκπλήξεις του Πογιέτ στο κρίσιμο ματς με το Καζακστάν

Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει περισσότερες λύσεις από ποτέ…

Και τώρα… ώρα Εθνικής. Ώρα για το μεγάλο ραντεβού με την ιστορία που μπορεί να επαναφέρει την Εθνική Ελλάδας σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά, μετά από 10 χρόνια.

Δεν θα είναι απλό. Ούτε εύκολο. Για να πάρουμε το πολύτιμο εισιτήριο, πρέπει πρώτα να περάσουμε το εμπόδιο τους Καζακστάν στον αγώνα της Πέμπτης που θα διεξαχθεί στην Νέα Φιλαδέλφεια και στις 26 Μαρτίου τον νικητή της αναμέτρησης Γεωργίας – Λουξεμβούργου, μέσα στο σπίτι της.

Κλειστό γκρουπ

Ο Γκουστάβο Πογέτ σπάνια κάνει πολύ μεγάλες αλλαγές από αποστολή σε αποστολή. Φάνηκε αυτό και στις τελευταίες του κλήσεις, όπου περιλαμβάνονται σχεδόν όλοι οι παίκτες που έφεραν την Εθνική Ελλάδας ως εδώ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός πιστεύει στην ομοιογένεια, την συνέχεια, την «χημεία» που έχει δημιουργηθεί και δεν σκοπεύει να αλλάξει τώρα.

Ωστόσο, έχει δείξει πως από παιχνίδι σε παιχνίδι δεν διστάζει να κάνει μικρές βελτιωτικές κινήσεις και να τροποποιεί την αρχική του ιδέα, ανάλογα με την πορεία ενός παιχιδιού.

Μέσες – άκρες σχεδόν ξέρουμε ποιοι θα παίξουν την Πέμπτη. Προβάδισμα για την ενδεκάδα έχουν οι Βλαχοδήμος, Ρότα, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Πέλκας και Ιωαννίδης.

Άσοι στο μανίκι

Από εκεί και μετά όμως, υπάρχουν κάποιοι άσοι στο μανίκι του Πογέτ, τους οποίους αναμένεται να τραβήξει, αν κάτι δεν πάει καλά.

Η ενσωμάτωση του Γιάννη Κωνσταντέλια έγινε με αργό ρυθμό, αλλά πλέον ο μικρός μάγος του ΠΑΟΚ υπολογίζεται κανονική ως λύση πρώτης γραμμής, ειδικά απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο που αναμένεται να  παίξει κλειστά.

Από εκεί και μετά, ο Πογέτ έχει πολλές ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις για την θέση του στράικερ (Γιακουμάκης, Παυλίδης), ενώ αυτή τη φορά έχει καλέσει και τον Χρήστο Τζόλη, ο οποίος κάνει μαγική χρονιά με την φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

EASY MEDIANETWORK
Close