Η Δανία σπάει το απαραβίαστο του Πίκφορντ (2,25)

Η Δανία σπάει το απαραβίαστο του Πίκφορντ (2,25)

Η Αγγλία ψάχνει απόψε την πρώτη πρόκριση της ιστορίας της σε τελικό Euro. Τα Τρία Λιοντάρια έφτασαν ως τον ημιτελικό με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, αλλά το κυριότερο χωρίς να δεχθούν γκολ.

Ο ημιτελικός ωστόσο με την ενθουσιώδη Δανία κρύβει παγίδες κι ας γίνεται στο Γουέμπλεϊ. Η Δανία είναι η κορυφαία επίθεση του τουρνουά με τις περισσότερες τελικές on target (7,4 ανά αγώνα) και γενικά αποδίδει φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο.

Στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο τουρνουά η ομάδα του Χιούλμαντ απέτυχε να σκοράρει μόνο στην ιδιαίτερη πρεμιέρα με τη Φινλανδία, μετά τα όσα συνέβησαν με τον Ερικσεν, σε ένα ματς μάλιστα όπου έχασε και πέναλτι.

Εκτοτε, είναι σταθερά συνδεδεμένη με τα αντίπαλα δίχτυα και κόντρα σε Βέλγιο, Ρωσία, Ουαλία και Τσεχία σημείωσε 11 γκολ, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση όλους τους επιθετικούς της (Ντόλμπεργκ, Μπρεθγουέιτ, Πόουλσεν, Ντάμσγκααρντ).

Για πρώτη φορά λοιπόν στο Euro 2020 κινδυνεύει σοβαρά να παραβιαστεί η εστία του Πίκφορντ. Από την άλλη βέβαια, όπως αναφέρει και ο TREQUARTISTA το θηρίο Κέιν ξύπνησε την κατάλληλη στιγμή για την Αγγλία, η οποία σίγουρα θα πάρει ώθηση και από τον κόσμο της.

Αξία σε κάθε περίπτωση στο αουτσάιντερ αμφίσκορο, στο 2,25 στη Stoiximan, στη λογική ότι η μεν Δανία θα παίξει χωρίς καμία πίεση και η Αγγλία μοιάζει δύσκολο να κάνει το 6/6 σε N/G στη διοργάνωση.

EASY MEDIANETWORK
Close