Παίρνει το «όπλο» του ο Χάαλαντ (2,55)

Για σένα που «κράζεις» τον Χάαλαντ…

Κι όμως, κάποιοι, πάνε να βγάλουν άχρηστο ακόμα και τον Νορβηγό κανονιέρη!

Αρκούσε ένα κακό παιχνίδι, για να τον βγάλουν στα… μανταλάκια. Τέτοια όμως είναι η φύση του σύγχρονου ποδοσφαίρου, δεν συγχωρεί ούτε ένα κακό βράδυ στη δουλειά.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, όντως, πέρασε και δεν ακούμπησε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Σε ένα βράδυ που… έβρεχε γκολ στο Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 3-3, εκείνος κρατούσε ομπρέλα, πέρασε ως απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα.

Τον… έσκισαν!

Στην Αγγλία, που λατρεύουν κάτι τέτοια… τον έσκισαν. Ακόμα και ο διευθυντής της Equipe στο άρθρο του έγραψε ότι ο Νορβηγός κρύβεται στα μεγάλα παιχνίδια. Είναι δυνατόν;

Προσοχή: Μιλάμε για τον φορ που πέρσι, στην ρούκι σεζόν του στους πολίτες πέτυχε 52 γκολ σε 53 και μαζί τους κατέκτησε ό,τι τίτλο υπήρχε.

Μιλάμε για τον παίκτη που είναι πρώτος σκόρερ στην Premier League με 19 γκολ και δεύτερος σκόρερ στο Champions League με 6, ένα λιγότερο από ότι ο Χάρι Κέιν.

Σύμφωνοι, τα νούμερα του είναι λίγο πεσμένα σε σχέση με την περσινή, εξωγήινη, χρονιά του, όμως και πάλι είναι ένα θωρηκτό, πάνω στον οποίο προσαρμόζονται όλες οι άμυνες.

Ο καλύτερος στον κόσμο!

Το πιο εύκολο είναι να προσπαθήσεις να αποδομήσεις κάποιον, να τον αμφισβητείς και να τον… κράζεις. Ας αφήσουμε όμως τον λόγο στους ειδικούς: «Για μένα ο Χάαλαντ είναι ο καλύτερος στράικερ στον κόσμο», ξεκαθάρισε ο Πεπ Γκουαρντιόλα πριν από μερικές ημέρες, απαντώντας στο σχόλιο του Ρόι Κιν, ο οποίος μέσες – άκρες είπε ότι ο Νορβηγός δεν κάνει ούτε για το τοπικό.

Κάτι τέτοια σχόλια αποτελούν το καύσιμο για κάθε μεγάλο παίκτη. Είναι το έξτρα κίνητρο που ψάχνουν για να δώσουν απαντήσεις στο γήπεδο, για να είναι απολύτως συγκεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια.

Παίξτε Χάαλαντ!

Οι αποδόσεις που κυκλοφορούν για το ενδεχόμενο να βγει πρώτος σκόρερ στην φετινή Premier League πληρώνουν ελάχιστα (1,40), όμως σε στοιχηματικό επίπεδο από εδώ και πέρα στα επόμενα παιχνίδια του… παίξτε Χάαλαντ.

Να σκοράρει, να βάλει το πρώτο γκολ, να βάλει το τελευταίο γκολ, να κάνει χατ-τρικ, οτιδήποτε ταιριάζει στο παιχνίδι σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Νορβηγός θα ψάξει για απαντήσεις και όλη η Μάντσεστερ Σίτι θα παίξει και για αυτόν.

EASY MEDIANETWORK
Close