"Φτιάχνεται" στο ΟΑΚΑ ο Χεζόνια (2,70)

"Φτιάχνεται" στο ΟΑΚΑ ο Χεζόνια (2,70)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ούνικς για τη Euroleague σε ένα παιχνίδι, όπου μοιραία στο επίκεντρο θα βρεθεί ο Μάριο Χεζόνια.

Ο Κροάτης άσος αγωνίστηκε πέρυσι, στο δεύτερο μισό της σεζόν, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, δηλώνοντας τρελός οπαδός της ομάδας και ότι δεν θα αγωνιστεί ποτέ ξανά εναντίον της. Τελικά, λίγους μήνες μετά, αποχώρησε από την Αθήνα και υπέγραψε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την Ούνικς.

Η επιστροφή του τώρα στο ΟΑΚΑ, πρώτη φορά ως αντίπαλος του εξάστερου, αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ο Χεζόνια, παρά τη μικρά χρονικά παρουσία του στην ομάδα, λατρεύτηκε όσο λίγοι παίκτες από το κοινό του Παναθηναϊκού, ωστόσο λόγω της πανδημίας δεν είχε την τύχη να αγωνιστεί παρουσία κόσμου.

Αυτό θα συμβεί απόψε, με τον Χεζόνια ωστόσο ως φιλοξενούμενο. Σε κάθε περίπτωση ο Κροάτης φόργουορντ λατρεύει τον παλμό που δίνουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στα εντός έδρας ματς και σίγουρα θα «φτιαχτεί» πατώντας το παρκέ του ΟΑΚΑ, επομένως περιμένουμε μία γεμάτη εμφάνιση απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Ούτως ή άλλως, το ταλέντο του είναι σπουδαίο και άπαντες γνωρίζουν ότι ο Χεζόνια στην καλή του μέρα μπορεί να προσφέρει πολύπλευρα (σκορ, δημιουργία, ριμπάουντ, άμυνα). Στο τελευταίο ματς στη Euroleague με τη Βιλερμπάν ήταν εντυπωσιακός με 27 πόντους, έξι ριμπάουντ και δύο ασίστ. Εξαιρετικός ήταν και στο ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ για τη VTB, όπου σημείωσε 21 πόντους.

Γενικά, ο Χεζόνια φαίνεται πως διανύει περίοδο φόρμας και σίγουρα κόντρα στον Παναθηναϊκό, μέσα στο ΟΑΚΑ, μπροστά στους αγαπημένους του οπαδούς, θα ζητήσει μία ακόμη γεμάτη εμφάνιση. Στο 2,70 στη Stoiximan το +24 του Χεζόνια σε πόντους, ασίστ και ριμπάουντ.

EASY MEDIANETWORK
Close