Ετσι "καβαλάει" η Ελβετία τους Ιταλούς και πάει Μουντιάλ (2,75)

Ετσι "καβαλάει" η Ελβετία τους Ιταλούς και πάει Μουντιάλ (2,75)

Η Ελβετία έμεινε ζωντανή στη μάχη της πρωτιάς στον τρίτο προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης με το 1-1 που πήρε στην Ιταλία την περασμένη Παρασκευή.

Ελβετία και Ιταλία είναι τώρα ισόβαθμες με 15 βαθμούς. Η Ιταλία έχει 13-2 γκολ και η Ελβετία 11-2 γκολ. Ως γνωστόν στα προκριματικά του Μουντιάλ πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων, δεύτερο η καλύτερη επίθεση και τρίτο τα μεταξύ τους ματς, εκεί όπου υπερέχει η Ελβετία.

Η ομάδα του Μουράτ Γιακίν παίζει την τελευταία αγωνιστική με τη Βουλγαρία εντός έδρας και η Ιταλία εκτός έδρας με τη Βόρεια Ιρλανδία. Τόσο οι Ελβετοί, όσο και η Σκουάντρα Ατζούρα έχουν απέναντί τους αποκλεισμένους αντιπάλους και λογικά θα κερδίσουν. Αυτό σημαίνει ότι η Ελβετία για να προσπεράσει τους Ιταλούς σε πιθανή ισοβαθμία, θα πρέπει να ισοφαρίσει τη διαφορά τερμάτων των Ιταλών, δηλαδή να πετύχει μία ευρεία νίκη απέναντι στην απογοητευτική Βουλγαρία και σίγουρα μεγαλύτερη κατά δύο γκολ από αυτή των πρωταθλητών Ευρώπης.

Με την Ελβετία λοιπόν να χρειάζεται μεγάλο σκορ απόψε κόντρα στη Βουλγαρία, το over 2,5 λογικά προσφέρεται χαμηλά στο 1,40. Αυτό ωστόσο μπορεί να ανέβει στο 2,75 στη Stoiximan σε κόμπο με το Ν/G, στη λογική ότι η Ελβετία θα ψάξει μία καθαρή και ευρεία νίκη για να “καβαλήσει” την Ιταλία στην τελευταία στροφή.

EASY MEDIANETWORK
Close