Επρεπε να είναι πρώτο φαβορί και τον δίνουν στο 4,30!

Επρεπε να είναι πρώτο φαβορί και τον δίνουν στο 4,30!

Νίκη έστω με μισό μηδέν ψάχνει η Ελλάδα απόψε στο Μπατούμι επί της Γεωργίας για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ. Πρέπει λοιπόν να σκοράρουμε, το θέμα όμως είναι ποιος θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά;

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Φαν’τ Σιπ έχει καταλήξει ότι θα ξεκινήσει στην επίθεση τους Παυλίδη και Μπακασέτα και υπάρχει δίλημμα για μία θέση μεταξύ Μασούρα και Δουβίκα. Οι δύο τελευταίοι επομένως αποκλείονται εξ ορισμού αφού δεν είναι δεδομένο ότι θα πάρουν φανέλα βασικού

Μεταξύ Παυλίδη και Μπακασέτα, η ζυγαριά γέρνει ξεκάθαρα προς τον δεύτερο, τόσο για λόγους φόρμας, όσο και για λόγους απόδοσης.

Ο άσος της Τράμπζονσπορ είναι ο πρώτος σκόρερ της Ελλάδας στην τρέχουσα προκριματική φάση με δύο γκολ. Σκόραρε στο 1-1 με την Ισπανία εκτός έδρας και άνοιξε το σκορ στο 2-1 επί της Σουηδίας.

Ο αρχηγός της Εθνικής μας έχει επίσης ηγετικό ρόλο στην Τράμπζονσπορ, η οποία φέτος κάνει πορεία πρωταθλητισμού στην Τουρκία. Σημείωσε δύο γκολ στο τελευταίο παιχνίδι με την Καϊσέρισπορ την περασμένη εβδομάδα και συνολικά έχει ήδη πέντε σε οχτώ αγωνιστικές.

Με δεδομένο ότι εκτελεί και τα πέναλτι, το anytime του στο 4,30 της Stoiximan αξίζει, αφού κανονικά θα έπρεπε να ήταν πρώτο φαβορί και όχι τέταρτο πίσω από Παυλίδη, Δουβίκα και Τζόλη.

EASY MEDIANETWORK
Close