Ένα 5αράκι που προκαλεί

Ένα 5αράκι που προκαλεί

Προτελευταία στροφή αδέρφια στη Football League κι εδώ είναι που ο σωστός ο παίκτης περιμένει σαν… αρπακτικό για να βρει ευκαιρίες. Σε όλες τις τελευταίες αγωνιστικές άλλωστε έχουν προκύψει τέτοιες, με αποδόσεις εντελώς παράταιρες σε σχέση με τα κίνητρα των ομάδων.

Και να σας πω κάτι, μην “ψαρώνετε” καθόλου με τις αποδόσεις που βλέπετε. Στο… 1,60 παιζόταν χθες το Χ στο Αιγάλεω-Καλαμάτα, επειδή δήθεν η ομάδα του “Αναστό” κατακτούσε μαθηματικά τον -εντελώς ανούσιο- τίτλο με ισοπαλία. Νατο ένα ωραιότατο 2-0 στο 4,00 για την ομάδα που καιγόταν για την παραμονή της. Αυτό είναι ένα μόνο παράδειγμα από τα πολλά… ωραία που βλέπουμε πάντα τις τελευταίες αγωνιστικές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θα σε πάω λοιπόν παίκτη μου σήμερα και στις Σέρρες. Εκεί που πριν λίγες μέρες ο Ουρουγουανός είχε ρίξει τη μπόμπα της χρονιάς με το 13,5άρι του διπλού του Ολυμπιακού Βόλου. Πάλι λοιπόν έχουμε έναν Πανσερραϊκό παντελώς αδιάφορο. Τα “λιοντάρια” θα ανέβουν ούτως ή άλλως μέσω της αναδιάρθρωσης και κάπως έτσι ήρθε η χαλάρωση των τελευταίων αγωνιστικών, μετρώντας τρεις σερί ήττες με 1-0.

Την ίδια στιγμή θα βρουν απέναντί τους έναν Απόλλωνα που έχει μετατραπεί σε… Μπαρτσελόνα εσχάτως κι εκεί που δεν σταύρωνε βαθμό, πανηγύρισε μεσοβδόμαδα την τέταρτη νίκη του στα πέντε τελευταία. Όπου μεταξύ άλλων έβγαλε και διπλό στην πρωτοπόρο Καβάλα.

Οι Πόντιοι μόλις ξέφυγαν για πρώτη φορά από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά μόλις στο +1 και στην ουρά του Βορρά γίνεται ο απόλυτος χαμός. Τέσσερις ομάδες σε απόσταση ενός βαθμού, παλεύουν για τρεις θέσεις σωτηρίας! Ε πώς λοιπόν να μην πάμε πάλι με το κίνητρο; Πώς να πούμε όχι σε αυτό το 5αράκι που βρίσκουμε στον Stoiximan και μοιάζει με ζαχαρωτό; Άντε, φοβάσαι να το πας καρφί στα δεξιά, πάρε DNB στο 3,75. Πάλι αξία θα έχεις αγοράσει.

EASY MEDIANETWORK
Close